Epson sponser Nordic Light i Kristiansund

nordic_light27. april går startskuddet for Nordic Light, den internasjonale fotofestivalen i Kristiansund som hvert år tiltrekker verdens beste fotografer og foredragsholdere og tusenvis av besøkende.

Epson har i mange år hatt en lederposisjon blant proff-fotografer verden over som følge av selskapets anerkjente fotoprintere, blekkteknologi og fotopapir. Nordic Light er derfor en naturlig arena og Epson har vært med helt siden 2009. Som sponsor støtter ikke Epson bare festivalen økonomisk gjennom å stille printere, blekk og fotopapir til rådighet, men er også en sentral rådgiver i forbindelse med utskrifter til utstillinger og foredrag.

I år skal Epson blant annet samarbeide med Dag Nystuen i Fotoimport om utskrifter av utstillingen til Mikkel Aaland, anerkjent norsk-ættet fotograf, foredragsholder og forfatter. Og for å sikre absolutt øverste utskriftskvalitet skal Epson og Fotoimport bruke SureColor SC-P20000, som kombinerer høy hastighet med enestående kvalitet fra 600 x 600 dpi og oppover. Et nytt Epson UltraChrome Pro 10-fargeblekksett og PrecisionCore MicroTFP-skrivehode gir perfekte resultater, hevder firmaet.

Epson stiller også med SureColor SC-P800 i forbindelse med den legendariske kunstfotografen Ralph Gibsons workshop. SC-P800 er en fleksibel og elegant fotoskriver som selskapet mener setter ny standard for A2+-format.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Årets vakreste Bøker: utstilling

Grafill arrangerer hvert år konkurransen Årets vakreste Bøker. Formålet er å hedre utøverne i den visuelle delen av bokbransjen, og inspirere forlag, forfattere, grafisk designere og illustratører til å lage kvalitetsbøker i alle sjangre. Grafill ønsker å skape oppmerksomhet rundt helhetstenkningen rundt en bokproduksjon, der alle ledd fra forlag, forfatter, boktrykker, designer og illustratør har utøvd […]

Publisert av: 

Agfa Graphics viste alle sine muligheter på messen

For Agfa Graphics ble forventningene til Sign&Print Scandinavia oppfylt, sier Bjørn Allskog som er ansvarlig for Norden. – Det føltes bra, vi hadde omtrent like mage besøkende som på forrige messe i 2015. På messer liker jeg å treffe kunder jeg ikke kjenner eller har noen slags relasjon til, og denne gangen var nesten halvparten av de besøkende […]

Publisert av: 

Etter Sign&Print Scandinavia: ”Indikatorer på en sterk vår”

Johan Lidström, salgssjef hos Visutech sammenfatter Sign&Print Scandinavia med et par ordre samt indikatorer på en kommende sterk vår. Og deres “digital academy” ble en suksess. Sign&Print Scandinavia-messen er over for denne gang. Johan Lidström, salgssjef hos Visutech i Norden ser en stor fremgang med deres egne digital academy som gikk live under messedagene. – Virkelig morsomt […]

Publisert av: 

Europeiske arbeidstakere er optimistiske til 2017

Automatisering og digitale endringer blir ansett som positive og viktige bidrag, ifølge undersøkelse. 2016 var et turbulent år politisk og økonomisk. Til tross for dette er arbeidstakere i Europa optimistiske til spørsmålet om bedriften vil lykkes I 2017. En ny undersøkelse på oppdrag fra Ricoh Europe viser at 91 % av arbeidstakere forventer at digitale […]

Publisert av: 

OKI storformat plottere til Stein Raaness AS

Stein Raaness AS er blitt forhandler av OKI sin portefølje av plottere mot det profesjonelle print og sign markedet. Med oppkjøpet av Seiko’s plotterdivisjon er OKI nå en betydelig aktør i dette segmentet. Firmaets teknikere er kurset i Tyskland og en ColorPainter E-64s er på plass i deres demorom. Ny modell Den nye modellen ColorPainter E-64s benytter […]

Publisert av: 

Drupa 2020 fremskyndet

Det som kalles verdens viktigste messe for grafisk bransje vil nå bli avholdt fra 16. – 26. juni 2020. Dette er en fremskyndelse på en uke, konferansen var opprinnelig lagt til 23. juni – 3. juli 2020. Beslutningen ble tatt på et møte mellom drupakomiteen og Messe Düsseldorf den 15. februar. Hovedargumentet for å flytte […]

Publisert av: 

Nytt Adobeseminar

Nå er påmeldingen åpnet til Nordens største Adobe-konferanse Makingdesign 2017, årets konferanse for deg som jobber i Photoshop, InDesign, Illustrator, UX-design eller CC Animate. Tid: 12. og 13. juni kl 9:00–17:00. Sted: Felix konferansesenter, Aker brygge i Oslo Litt fra programmet: Photoshop Magic, med Bart Van de Wiele Alt om bilder i InDesign med Mike Rankin […]

Publisert av: 

Beste året noensinne for Unitedprint

Online-trykkeriet Unitedprint, med varemerker som Print24, Easyprint og DDK Print Big, offentliggjorde sine beste resultater noensinne i 2016. Inntektene gjorde at selskapet kunne nedbetale alle sine lån på forskudd, med en siste betaling 31. desember 2016. Det innebærer at de startet 2017 som helt selvfinansierte og gjeldfrie, med store kapitalressurser. – Vi er glade og […]

Publisert av: