Raskt voksende i stort format

promic1_Sign&Print Scandinavia blir den første nordiske messen for nederlandske Promic, en raskt voksende produsent av ulike skiltsystemer.

Det produktet de jobber mest med akkurat nå er Zipper-Wall – eller glidelåsvegg på norsk. De trykker et tøy som deretter settes fast på et stativ med hjelp av en glidelås. Hver vegg syes, slik at den eksempelvis kan være vevd uten at det gir noen problemer.

– Vi har eksempler der en vegg er seks meter bred, sier Loes Heintges når jeg treffer henne på Viscom.

– Vanligere er det at man benytter Zipper-Wall til for eksempel å lage et tre meter høyt og en meter bredt tårn. Eller så utnytter man det for å lage en grønn bakgrunnsvegg for fotografer.

Det sistnevnte hadde de bygget opp på Viscom-messen. Promic har også utviklet sine egne modeller av strandflagg og et pop-up tårn.

promic2

– Det kan ofte lønne seg å la oss trykke strandflaggene og tøyet til Zipper-Wall, slik at det blir riktig. Men det er selvfølgelig intet krav, sier Loes Heintges, som også påpeker at de kun selger gjennom agenter.

– Transporten til Norden tar to til tre dager, men skilt går ut samme dag som vi får ordren. Unntaket er når de skal trykkes. der beregner vi en uke.

promic4

Sign & Print Scandinavia arrangeres på Kistamässan i Stockholm den 7. – 9. februar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Du skal elske dine kunder – ikke teknikken

– Du skal elske dine kunder – ikke teknikken, sier Stephan Kappaun, direktør hos Durst. Men derimot skal teknikken få kundene til å kjenne noe spesielt, hvilket er forklaringen på utviklingen av de nye storformatprinterne i P5-serien, som Durst nylig viste frem for en rekke spesifikke kunder og verdenspressen.

Publisert av: