Raskt voksende i stort format

promic1_Sign&Print Scandinavia blir den første nordiske messen for nederlandske Promic, en raskt voksende produsent av ulike skiltsystemer.

Det produktet de jobber mest med akkurat nå er Zipper-Wall – eller glidelåsvegg på norsk. De trykker et tøy som deretter settes fast på et stativ med hjelp av en glidelås. Hver vegg syes, slik at den eksempelvis kan være vevd uten at det gir noen problemer.

– Vi har eksempler der en vegg er seks meter bred, sier Loes Heintges når jeg treffer henne på Viscom.

– Vanligere er det at man benytter Zipper-Wall til for eksempel å lage et tre meter høyt og en meter bredt tårn. Eller så utnytter man det for å lage en grønn bakgrunnsvegg for fotografer.

Det sistnevnte hadde de bygget opp på Viscom-messen. Promic har også utviklet sine egne modeller av strandflagg og et pop-up tårn.

promic2

– Det kan ofte lønne seg å la oss trykke strandflaggene og tøyet til Zipper-Wall, slik at det blir riktig. Men det er selvfølgelig intet krav, sier Loes Heintges, som også påpeker at de kun selger gjennom agenter.

– Transporten til Norden tar to til tre dager, men skilt går ut samme dag som vi får ordren. Unntaket er når de skal trykkes. der beregner vi en uke.

promic4

Sign & Print Scandinavia arrangeres på Kistamässan i Stockholm den 7. – 9. februar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Besøksopplevelser på Fespa

Fler enn 700 utstillere er på plass under årets Fespamesse som har pågått siden 15. mai i Berlin og som avsluttes i dag. Messen er det ledende evenementet når det gjelder trykking i storformat og dekker de nyeste innovasjonene innen utstyr, programvarer, blekk, media, silke- og digitalt storformattrykk, tekstiltrykk og skiltmakeri.

Publisert av: 

Canon lanserer utskrifter i lag-på-lag med Océ Touchstone på FESPA 2018

Océ Touchstone er en ende-til-ende-løsning som består av fire enkeltkomponenter: et plugin-designverktøy for Adobe Photoshop, ONYX Thrive-arbeidsflytløsningen, Océ Touchstone-programvare som bruker Océ ALPS-teknologi (Advanced Layer Printing System), og en planskriver i Océ Arizona 1200- eller 2200-serien for storformatutskrift.

Publisert av: