MGI JetVarnish 3DS iFoil hos Thure Trykk

thuretrykkKonica Minolta har nylig installert en MGI JetVarnish 3DS iFoil hos Thure Trykk. Det betyr unike trykksaker med spottlakk og foliering for kunder av trykkeriet.

– Dette er noe vi har stor tro på, sier daglig leder Jan Thure Halvorsen hos Thure Trykk. Vi ønsker å gi våre kunder en økt merverdi og det lille ekstra. Med MGI-løsningen kan vi tilby unike trykksaker med spottlakk i en kombinasjon med foliering, – gull, sølv eller andre farger, i så vel små som store opplag. Bruksområdet vil være stort, her er det opp til oss og kundene å være kreative. Differensiering og dermed økt oppmerksomhet er en nøkkel til suksess for oss. Det samme gjelder for våre kunder, avslutter Halvorsen.

MGi JetVarnish 3DS iFoil legger på spottlakk med en 3D-effekt og/eller i en kombinasjon med folie.

Maskinen vil også få en skanner som leser bilderegistreringen på hvert enkelt ark. Dette sikrer en optimal pasning og krever tilnærmet ingen operatørjusteringer mellom ulike jobber.

Salgssjef Roger Wiig i Konica Minolta sier: – Det er en spennende kombinasjon med MGI Jet Varnish og Thure Trykk. De er et veldig kreativt og fremoverlent trykkeri med høy kompetanse som helt sikkert vil finne mange nye bruksområder og bredde produktporteføljen med denne type teknologi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Besøksopplevelser på Fespa

Fler enn 700 utstillere er på plass under årets Fespamesse som har pågått siden 15. mai i Berlin og som avsluttes i dag. Messen er det ledende evenementet når det gjelder trykking i storformat og dekker de nyeste innovasjonene innen utstyr, programvarer, blekk, media, silke- og digitalt storformattrykk, tekstiltrykk og skiltmakeri.

Publisert av: 

Canon lanserer utskrifter i lag-på-lag med Océ Touchstone på FESPA 2018

Océ Touchstone er en ende-til-ende-løsning som består av fire enkeltkomponenter: et plugin-designverktøy for Adobe Photoshop, ONYX Thrive-arbeidsflytløsningen, Océ Touchstone-programvare som bruker Océ ALPS-teknologi (Advanced Layer Printing System), og en planskriver i Océ Arizona 1200- eller 2200-serien for storformatutskrift.

Publisert av: