Grafisk samarbeid på Vestlandet

PUBLISERT: 9 mars 2017
OPPDATERT: 21 mars
Morten Gunnarshaug

Tre kjente grafiske bedrifter på Vestlandet innleder et spennende, innovativt produksjonssamarbeid. Gunnarshaug Trykkeri AS, HBO AS og Ålgård Offset AS går sammen om å opprette et felles produksjonsselskap for arktrykk. Selskapet investerer i en ny, moderne trykkmaskin.

Bedriftene fortsetter som selvstendige enheter med egne salgsavdelinger, førtrykksavdelinger med design og andre tjenester. Det er arktrykk og ferdiggjøring som etableres i et felles produksjonsselskap. Med dette samarbeidet oppnår bedriftene kostnadsdeling på kapitalkrevende utstyr, leie, bemanning, osv. Samtidig oppnår fellesskapet tilgang til moderne utstyr og stor produksjonskapasitet.

Du kan leser mer om denne saken hos Grafisk Bransjeforening

Les videre

LOS Digital satser videre på bokproduksjon

LOS Digital i Larvik har de siste årene satset mye på bokproduksjon i mindre serier og å kunne tilby hele kjeden fra trykt til ferdig innbundet bok. En ny stiftlinje fra Horizon er det siste tilskuddet.
LOS Eirik

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Ambisjoner utover bygda

Dersom du har bladd i et av de mange menighetsbladene fra distriktet eller blitt forbikjørt av en reklamefoliert bil på Dokka, er det stor sannsynlighet for at både blad og bildekor er produsert på Land Trykkeri as på Dokka.
Land Trykkeri (3)

Skilt neste steg for trykkerikjede

I høst meddelte trykkerikjeden trykkeri.no at de skulle ha spesiell satsing på profilartikler. Det førte til en uventet tilstrømning av medlemmer.
Trykkeri

Siste nytt

Robotmessen R24 er en stor inspirasjonskilde

På robotmessen R24 i Odense, Danmark, kunne du få et bredt innblikk i roboters muligheter i moderne produksjon.
R24-01

Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.
European_Sign_Expo-800x532-1

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Konica Minoltas inline-system for kutting når milepæl

Konica Minolta når en milepæl med over 220 solgte enheter av Inline trimming Unit TU-510 i Europa.
inlue-km