Agfa Graphics lanserer ny storformatprinter

PUBLISERT: 20 april 2017
OPPDATERT: 20 april

ISA, International Sign Expo, finner sted i Las Vegas i disse dager, 20.–22. april. Her kommer Agfa Graphics til å lansere en ny sublimeringsprinter: Avinci DX3200. Printeren, som trykker på 3,2 meter brede tekstiler, gjengir en oppløsning på 1440 x 540 dpi, og har ulike kvalitetsinstillinger. Avhengig av applikasjon kan Avincien komme opp i en hastighet på 173 kvadratmeter i timen.

– De som først testet Avinci DX3200 ble imponert av dens hastighet og trykkvalitet. Maskinen kjører i seks farger (CMYK pluss light cyan og light magenta), og har en dråpestørrelse på 14 pl. Det garanterar en levende fargeskala, enestående nyanserendring og fin detaljgjengivelse. Utover dens topp moderne bildeytelse trekker Avinci DX3200 også til seg oppmerksomhet med sin fordelaktige pris og dens produktivitetsposisjon, sier Reinhilde Alaert, produktsjef hos Agfa Graphics.

Maskinen har et transportsystem spesifikt for tekstil, hvilket skal gjøre at opprullingen av det trykte produktet er optimalt. Den takler et bredt utvalg av polyesterbaserte applikasjoner, og har smarte algoritmer som gir lavt forbruk av blekk.

Avincien kommer med Agfa Graphics Asanti, som automatiserer alle forberedelser, all produksjon og all etterbehandling av soft signage-produktene. Programvarepakken er nylig oppdatert.

– Soft signage er i stor utstrekning satt pris på i markedet. Trykte tekstiler oppfattes annerledes og vi elsker hvordan de ser ut. Dessuten finnes det flere fordeler med tekstilsubstrater: de er lette, klarer bretting og folding, og kan enkelt gjenbrukes. Avinci DX3200 er perfekt for dette, og er et topp komplement til Agfa Graphics portefølje, sier Reinhilde Alaert.

Les videre

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Summa automatiserer arbeidsflyten for inline skjæring

Summa viste blant annet inline-løsninger med matere til sine digitale skjærebord og tekstillaserkuttere under Fespa.
bob-summa

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik