Ny daglig leder i Merkur Grafisk AS

Dag Jacobsen og Kjetil Sjøeng

Dag Jacobsen har etter 51 år i bedriften, hvorav 28 år som daglig leder, valgt å overlate rorpinnen til Kjetil Sjøeng i Merkur Grafisk AS. Lederskiftet har vært planlagt lenge og er vel regissert. For fire år siden ble den nye daglige lederen Kjetil Sjøeng ansatt som markedsleder, men med lederrollen som mål. I denne perioden har Dag og Kjetil samarbeidet godt, og videreutviklet Merkur Grafisk til å bli en mer markedsrettet bedrift med flere digitale tjenester og effektiv grafisk produksjon, heter det i en pressemelding.

Dag Jacobsen fyller 70 i desember, og blir fortsatt å møte på jobb fire dager i uken. – En ny og spennende fase i livet har startet, sier Kjetil Sjøeng. – Jeg gleder meg til å videreutvikle en av Norges beste grafiske selskap sammen med fantastiske kolleger.

Du kan lese mer om dette hos Grafisk Bransjeforening.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Yello Digital utvider samarbeidet med Konica Minolta

Midt i Groruddalen finner du trykkeriet Yello Digital. Trykkeriet er som navnet røper kjent for dets lange erfaring innen grafisk bransje med digitaltrykk. Forlengelse av et godt samarbeid -Utviklingen har vært stor siden vi startet opp med digitaltrykk i 2004 og når vi nå ønsket å utvide kapasiteten var Konica Minolta et helt naturlig valg […]

Publisert av: 

Skap vekst med 3 nye materialer for HP PageWide

Ha kontroll på dine prosjekter og vis kvaliteten på din produksjon med HPs voksende PageWide Media-portefølje. Gi forretningene en oppsving med både grafiske og tekniske applikasjoner. Materialene er optimalisert for HPs superraske PageWide XL-printere og er kompatible med HPs dye- og pigmentbaserte blekk i Original-serien. NYHET! HP Double Matte Film, 3-in Core for HPs PageWide-teknikk […]

Publisert av: