Øker kapasiteten på stans og fals

Kapasiteten øker på Highcons Euclid-maskiner.

En kombinasjon av utvikling av programvaren samt oppgraderinger i mekanikken ligger til grunn for israelske Highcons økte produktivitetspakke på deres plattform Highcon Euclid. Løftet gjør at kunder kan produsere avanserte dekorative arbeider og vanlige stansejobber i stadig høyere takt. Produktivitetsforbedringen gjelder for Highcon Euclid III, Euclid IIIS og de mange Euclid-maskinene. Kapasiteten sies å øke med mellom 25 og 40 prosent på Euclid-maskinene når det gjelder B2-ark, hvilket innebærer fra 2 000 ark, opp til 2 750 ark i timen. På B1-ark er forbedringen 15 til 20 prosent. Fra 1 500 ark til nærmere 2 250 ark i timen.

– Vi er stolte over den pågående dialogen som vi har med våre kunder og som gjør at vi kontinuerlig kan arbeide for å forbedre produktiviteten på våre maskiner, sier Eshchar Ben-Shitrit, ansvarlig for Highcons markedsføring.

Lanseringen kommer til å demonstreres for alvor under Dscoop -konferansen (kooperativet for HPs digitale løsninger) i Lyon som retter seg mot grafiske selskap som benytter HPs digitaltrykksteknikk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *