De slipper “grønt” fargesortiment

Hubergroups nye trykkfargeserie har fått miljømerkingen cradle to cradle.

Den tyske trykkfargeprodusenten Hubergroup lanserer miljømerkede farger for offsettrykk.

Det nye sortimentet fra Hubergroup er tilpasset konvensjonelt offsettrykk. Det er blant annet basert på fornybare vegetabiliske oljer og er koboltfritt. Det har dessuten fått miljøstandarden “cradle to cradle” (vogge til vogge) der forutsetningen er, for produkter som får inneha merkingen, at de kan gjenvinnes og at materialene som benyttes er sikre for miljø og helse. Forbruk av luft, vann og energi i produksjonsprosessene skal også oppfylle kravene. Produktene forhandles i Norge av Antalis AS.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Du skal elske dine kunder – ikke teknikken

– Du skal elske dine kunder – ikke teknikken, sier Stephan Kappaun, direktør hos Durst. Men derimot skal teknikken få kundene til å kjenne noe spesielt, hvilket er forklaringen på utviklingen av de nye storformatprinterne i P5-serien, som Durst nylig viste frem for en rekke spesifikke kunder og verdenspressen.

Publisert av: