Dette synes europeiske bedrifter om digitaliseringen

Ricoh har gjennomført en undersøkelse om europeiske foretaks syn på digitaliseringens betydning.

Svarene i undersøkelsen bestilt av Ricoh Research kommer fra mellomstore foretak i Europa. Ifølge Ricoh tror 95 prosent av alle foretakene at en digitalisering av virksomheten kommer til å bringe med seg forretningsmessige fordeler. Det fremkommer dessuten at 61 prosent av medarbeiderne vil at deres ledelse skal benytte seg av ny teknikk for bedre å møte de makroøkonomiske endringene innen deres bransjer. Vidare anser 91 prosent av sjefene for mellomstore foretak at de forventer seg en vanskeligere digitaliseringsprosess enn store og små foretak. Med mellomstore foretak menes i undersøkelsen 50 til 500 ansatte.

Undersøkelsen ble gjort i juli i fjor, blant foretak i et tyvetalls europeiske land.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Du skal elske dine kunder – ikke teknikken

– Du skal elske dine kunder – ikke teknikken, sier Stephan Kappaun, direktør hos Durst. Men derimot skal teknikken få kundene til å kjenne noe spesielt, hvilket er forklaringen på utviklingen av de nye storformatprinterne i P5-serien, som Durst nylig viste frem for en rekke spesifikke kunder og verdenspressen.

Publisert av: