Setter standard i fargesortiment

I tide til Labelexpomessen slipper Marabu to fargeserier til sortimentet Paragon inks.

Marabu produserer trykkfarger til forskjellige teknikker, deriblant blekktrykk og silketrykk. Nå utvider de sin portefølje “Paragon” med utgavene Aura og Luna. Aura er en lavtmigrerende uv og led fargeserie for flexotrykk. Fargene er utviklet for å optimalisere trykket og etterbearbeidelse og gi en systemløsning for trykkerier og varemerkeeiere. Selskapet hevder at fargene har enestående viskositet, gjengivelse, punktskarphet og fargestyrke.  Andre fordeler som påpekes er at fargen herder raskt og derfor kan kjøres ut i høye hastigheter – noe som jo er viktig når det gjelder bl.a. etikettrykk. Den nye standarden for Paragon inks uv- flexosystem er Luna. Begge fargeseriene er utformet for krevende digitale standarder og fargestyringssteknikk.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Du skal elske dine kunder – ikke teknikken

– Du skal elske dine kunder – ikke teknikken, sier Stephan Kappaun, direktør hos Durst. Men derimot skal teknikken få kundene til å kjenne noe spesielt, hvilket er forklaringen på utviklingen av de nye storformatprinterne i P5-serien, som Durst nylig viste frem for en rekke spesifikke kunder og verdenspressen.

Publisert av: