Avery lanserer tre produkter

Avery Dennison presenterer tre nye produkter fpr etikettleverandører.

Etikett- og emballasjeprodusenten Avery Dennison fokuserer i år på å levere miljøvennlige og holdbare produkter. Det FSC-sertifiserte etikettmaterialet Recycled paper facestock er utviklet fra en blanding av gjenvunnet materiale og moderne papirproduksjon. Produksjonen skjer uten klorbleking og etikettoverflaten har liknende hvithet og lysstyrke som konvensjonelle etiketter. Selskapet fremholder at etikettleverandørene dermed kan møte sine kunders behov for holdbare men miljøvennlige  etiketter uten at det blir kostnadskrevende eller at det går ut over trykkvaliteten.

En annen nyhet som skal vises på Labelexpo i Brüssel er Sensorial Collection, Avery Dennisons kolleksjon med mangefasetterte etikettoverflater. Myke, teksturerte eller mønstrede papirer som gir formgivere mulighet til å velge og vrake blant stiler som premium og vintage.

Avery Dennison kommer dessuten til å demonstrere det transparente smeltelimet for etikettenes klebeevne, Clear Hotmelt Adhesive. Limet, som ikke får en gul tone når det tørker, er spesielt tilpasset matvareemballasje som skal kjøles ned.

De tre nyhetena presenteres på messen Labelexpo 2017 i Brüssel 25.-28. september.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Du skal elske dine kunder – ikke teknikken

– Du skal elske dine kunder – ikke teknikken, sier Stephan Kappaun, direktør hos Durst. Men derimot skal teknikken få kundene til å kjenne noe spesielt, hvilket er forklaringen på utviklingen av de nye storformatprinterne i P5-serien, som Durst nylig viste frem for en rekke spesifikke kunder og verdenspressen.

Publisert av: