Canon Norge markedsleder med sin imagePRESS-serie i første halvår

Bjørn Frantsen, produktsjef for professional print i Canon Norge er glad for at selskapet fortsatt er markedsleder, også i første halvår av 2017.

Canon Norge kan igjen presentere sterke resultater innen professional print etter første halvår 2017, og kan vise til en markedsandel på over 41 % i årets seks første måneder. Dermed beholder de plassen som klar markedsleder.

– Vi kan se tilbake på et godt første halvår med sterke resultater. Responsen for imagePRESS-løsningene våre viser at markedet etterspør våre produkter og løsninger. imagePRESS-familien med C650, C750 og C850 så vel som høyhastighetstoget C10 000, har sørget for dette, sier Bjørn Frantsen, produktsjef for professional print i Canon Norge.

Frantsen forteller videre at det er stor geografisk spredning på installasjonene, med leverte løsninger over hele landet.

– Kundene våre har sterk tillit til Canon, ikke bare produktene våre, men også menneskene som jobber hos oss. Vi har brukt de siste ti årene på å bygge opp en dynamisk og slagkraftig proffprint organisasjon i Canon Norge. Samtidig har vi et stort, landsdekkende serviceapparat og et salgsapparat som dekker behovene til alle kundene våre. Dette mener vi er litt av bakgrunnen for at vi har så mange maskiner der ute, avslutter Frantsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Du skal elske dine kunder – ikke teknikken

– Du skal elske dine kunder – ikke teknikken, sier Stephan Kappaun, direktør hos Durst. Men derimot skal teknikken få kundene til å kjenne noe spesielt, hvilket er forklaringen på utviklingen av de nye storformatprinterne i P5-serien, som Durst nylig viste frem for en rekke spesifikke kunder og verdenspressen.

Publisert av: