Epson med modell for utskrift i A3+ uten blekkpatroner

Epson utvider EcoTank-serien uten blekkpatroner med modell for A3+-utskrift

Med den nye 4-i-1-blekkskriveren ET-16500 tilbyr Epson for første gang en EcoTank-skriver med A3+-utskrift og A3-kopiering, -skanning og -faksing. På lik linje med de andre skriverne uten blekkpatroner i EcoTank-serien er ET-16500 en løsning for problemfri og rimelig utskrift, takket være et blekktanksystem med svært høy kapasitet som er koblet til store blekkbeholdere. ET-16500 kommer i salg i november 2017 og vil koste 11.490,-. Maskinen er er beregnet på hjemmekontorer og små bedrifter, og vil egne seg som supplement til et trykkeri som vil skanne eller kopiere i A3 uten å gå via en av deres trykkpresser. Multifunksjonsmaskinen er utstyrt med PrecisionCore-skrivehodet og originalt pigmentblekk fra Epson, og med kontorbrukere i tankene har skriveren faksfunksjon, to 250-arks papirskuffer for ekstra kapasitet, tosidig A3+-utskrift og utskriftshastighet på opptil 18 spm.

Med den automatiske dokumentmateren for tosidig A3-utskrift (opptil 35 sider) er det enkelt å kopiere, skanne og fakse dokumenter på flere sider. Maskinen er også enkel å bruke, takket være en 10,9 cm berøringsskjerm og Epsons nyeste brukergrensesnitt. ET-16500 kan skrive ut opptil hele 10500 sider i svart-hvitt og 11300 sider i farger med det medfølgende blekket. Med Wi-Fi og Wi-Fi Direct kan man selvsagt også sende dokumenter til utskrift fra smartenheter ved hjelp av Epson iPrint-appen3. Det er til og med mulig å sende filer til modellen på e-post fra hvor som helst i verden med Epson Email Print3 . Ytterligere tilkoblingsmuligheter er tilgjengelig via Ethernet, Google Cloud Print og Scan-to-Cloud.

Viktige funksjoner:

A3-skanning (1200 dpi), -kopiering og -faksing, A3+-utskrift
Sideplasserte, etterfyllbare blekktanker med høy kapasitet
Epson originalblekk inkludert: 2 x sett
PrecisionCore-skrivehode
Skriv ut opptil 10500 sider i svart-hvitt og 11300 sider i farger1med det medfølgende blekket
Utskriftshastighet på opptil 18 spm i svart-hvitt og 10 spm i farger2
Rask tosidig utskrift
Automatisk dokumentmater for tosidig A3-utskrift (35 sider)
10,9 cm berøringsskjerm
2 x 250-arks A3+-skuff
Epson-garanti opptil 3 år (ved registrering)
Tilkoblingsmuligheter: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet
Skriv ut raskt og enkelt over Wi-Fi fra smarttelefon og nettbrett med Epson iPrint3
Epson Connect-støtte (Email Print, Remote Print Driver)3 og Scan-to-Cloud
Google Cloud Print

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Hatlehols trykkeri konkurs

Det er NRK Møre og Romsdal som melder at Hatlehols trykkeri i Brattvåg er konkurs. Årsaken skal være anstrengt økonomi etter en omstillingsfase med investering i nytt produksjonsutstyr. Selskapet har 17 ansatte, og ifølge daglig leder Torstein Gjerde blir det arbeidet intenst for å avklare om det er mulig å videreføre virksomheten gjennom et nytt selskap. Hatlehols har […]

Publisert av: 

Epson lanserer flaggskip: Tekstilskriveren SureColor SC-F9300

Epson lanserer SureColor SC-F9300, en tekstilskriver med sublimeringsteknologi, hovedsakelig beregnet på raske utskrifter i store volum på klær, tekstiler og myk skiltdesign, samt andre trykte varer. Den nye flaggskipmodellen erstatter eksisterende SC-F9200, med en utvikling av Epsons betrodde utskriftsteknologi som gir enda bedre kvalitet og pålitelighet, ifølge firmaet. Den helt nye Epson Precision Dot-teknologien for […]

Publisert av: 

Canon tar med full portefølje for grafisk bransje

Canon viser en rekke komplette løsninger for profesjonelle aktører innen grafisk bransje på Production Printing Business Days 2017 i Poing i Tyskland. Det forventes at over 500 eksisterende og potensielle kunder fra hele EMEA-regionen vil ta turen til det tredagers kundearrangementet som har sin siste dag i dag. Her er Canons siste tekniske nyvinninger samlet under […]

Publisert av: 

Odda: Tid er penger, automatisering er nøkkelen

I løpet av sine tretti år har Odda Trykk & Reklame i Odda gått fra tradisjonelt offsettrykkeri, til en fullbefaren grafisk leverandør. Strandflagg, t-skjorter, fotobøker og brosjyrer inngår i den store floraen av grafiske produkter som den lille organisasjonen har bygget opp. – Vi er i dag 5 personer som arbeider ved trykkeriet, sier Ivar […]

Publisert av: 

Slipper maskiner med fokus på sign og display

Mimaki, fabrikant av blekkstråleskrivere i storformat og skjæresystemer har utviklet nye maskinmodeller med fire lags utskrift, integrert kutting og uv-blekk som muliggjør umiddelbar etterbehandling. – UCJV-seriene består av to modeller: firefargers UCJV150-160 og UCJV300-160 som rommer opp til sju farger i kostnadseffektive enlitersflasker, sier Ronald Van den Broek, salgssjef hos Mimaki i Europa. Modellene er […]

Publisert av: 

PDF tar inn løsning for emballasje i korte serier

Plockmatic Document Finishing (PDF) utvider sitt sortiment ved å tilby en prisgunstig stans, som er utviklet og lages i en spesiell Plockmatic versjon. Denne roterende stansen kan i en arbeidsgang legge både rillinjer og stanse. Det tar kun minutter å bytte verktøy og en registeravlesning gjør at arkene hele tiden havner rett i forhold til stansen. – […]

Publisert av: 

Kraftig steg opp for Asker Print

Med Xerox Versant 2100 Press i eget hus har Asker Print tatt et kraftig steg oppover. – I praksis betyr det dobbel produksjonskapasitet og flere oppdrag i eget hus. Utvilsomt en investering som bidrar positivt på bunnlinja, sier en fornøyd daglig leder Kjell Solheim. På offensiven i Asker Asker Print er definitivt på offensiven. Etter […]

Publisert av: 

Digitaltrykt emballasje vokser raskt – men fra et meget lavt nivå

Ingenting i den grafiske bransjen vokser så raskt som digitaltrykt emballasje. Men det dreier seg om fra meget lave nivåer, om vi ser bort fra etiketter. Ser man på statistikk over digitaltrykt emballasjemateriell, så dominerer etiketter fullstendig. Ser du fem år frem i tid så kommer sant nok digitaltrykt kartong til å øke med 80% […]

Publisert av: 

Digitaltrykk AS fornøyd med OKI-plotter

– Jeg er strålende fornøyd med OKI plotteren sier Helge Strand, daglig leder i Ålesundbedriften Digitaltrykk AS. Vi har satt omsetningsrekord i juni så maskinen har virkelig fått kjørt seg, forteller Helge. – Kvaliteten på plott er meget bra også på lave oppløsninger. Dette gjør at jeg kan produsere langt raskere enn jeg er vant […]

Publisert av: 

Kodak: Forhåndstitt på Ultrastream

Kodak viser frem sin nyeste inkjet-innovasjon Ultrastream. Dette er teknikken som de for alvor mener skal konkurrere med offsettrykk hva angår bildekvalitet og industriell produktivitet. Ultrastream er Kodaks fjerde generation av kontinuerlige blekkstråleskrivere. Trykkpressen har en hastighet på 150 meter per minutt og kan trykke på både plast og papir. Til forskjell fra forgjengeren, Stream-serien, […]

Publisert av: