Epson med modell for utskrift i A3+ uten blekkpatroner

Epson utvider EcoTank-serien uten blekkpatroner med modell for A3+-utskrift

Med den nye 4-i-1-blekkskriveren ET-16500 tilbyr Epson for første gang en EcoTank-skriver med A3+-utskrift og A3-kopiering, -skanning og -faksing. På lik linje med de andre skriverne uten blekkpatroner i EcoTank-serien er ET-16500 en løsning for problemfri og rimelig utskrift, takket være et blekktanksystem med svært høy kapasitet som er koblet til store blekkbeholdere. ET-16500 kommer i salg i november 2017 og vil koste 11.490,-. Maskinen er er beregnet på hjemmekontorer og små bedrifter, og vil egne seg som supplement til et trykkeri som vil skanne eller kopiere i A3 uten å gå via en av deres trykkpresser. Multifunksjonsmaskinen er utstyrt med PrecisionCore-skrivehodet og originalt pigmentblekk fra Epson, og med kontorbrukere i tankene har skriveren faksfunksjon, to 250-arks papirskuffer for ekstra kapasitet, tosidig A3+-utskrift og utskriftshastighet på opptil 18 spm.

Med den automatiske dokumentmateren for tosidig A3-utskrift (opptil 35 sider) er det enkelt å kopiere, skanne og fakse dokumenter på flere sider. Maskinen er også enkel å bruke, takket være en 10,9 cm berøringsskjerm og Epsons nyeste brukergrensesnitt. ET-16500 kan skrive ut opptil hele 10500 sider i svart-hvitt og 11300 sider i farger med det medfølgende blekket. Med Wi-Fi og Wi-Fi Direct kan man selvsagt også sende dokumenter til utskrift fra smartenheter ved hjelp av Epson iPrint-appen3. Det er til og med mulig å sende filer til modellen på e-post fra hvor som helst i verden med Epson Email Print3 . Ytterligere tilkoblingsmuligheter er tilgjengelig via Ethernet, Google Cloud Print og Scan-to-Cloud.

Viktige funksjoner:

A3-skanning (1200 dpi), -kopiering og -faksing, A3+-utskrift
Sideplasserte, etterfyllbare blekktanker med høy kapasitet
Epson originalblekk inkludert: 2 x sett
PrecisionCore-skrivehode
Skriv ut opptil 10500 sider i svart-hvitt og 11300 sider i farger1med det medfølgende blekket
Utskriftshastighet på opptil 18 spm i svart-hvitt og 10 spm i farger2
Rask tosidig utskrift
Automatisk dokumentmater for tosidig A3-utskrift (35 sider)
10,9 cm berøringsskjerm
2 x 250-arks A3+-skuff
Epson-garanti opptil 3 år (ved registrering)
Tilkoblingsmuligheter: Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet
Skriv ut raskt og enkelt over Wi-Fi fra smarttelefon og nettbrett med Epson iPrint3
Epson Connect-støtte (Email Print, Remote Print Driver)3 og Scan-to-Cloud
Google Cloud Print

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Trykt i Norge

Det nye kvalitetsstempelet “Trykt i Norge” signaliserer at produktet er kortreist og…

Raskere Pagewide XL-serie lanseres

HP slapp den første Pagewide XL i 2015. Storformatskriveren som håndterer to utskrifter i ett, både monokromt og farger, og skriver ut i hastigheter opp til 20 A1-ark per minutt. De nye skriverne heter Pagewide XL 5100 og er tilpasset produksjon i mellomklassen, eksempelvis for grafiske hus, ingeniører og arkitekter som trenger å skrive ut […]

Publisert av: 

BKE Grafisk i Otta fornøyd med LaserTrykk

BKE Grafisk er på andre året whitelabelpartner hos LaserTrykk.no. De mener at dette har gitt deres kunder i både privat og offentlig sektor rimeligere trykksaker og markedsføringsmateriale av høy kvalitet. Kundene befinner seg i et stort geografisk område som omfatter Gudbrandsdalen, Trøndelag og Nord-Norge, og den integrerte logistikkløsningen skaper stor verdi for BKE Grafisk, hevder de. […]

Publisert av: 

Interiørdekor fra Canon

Foto: Annci Gustavsson

Det er saffranuker på Bistro Casper i Stockholm. I restauranten, som drives av Babak Kharazmi, møtes du av sterke farger i innredningen – men slik så det ikke ut for bare en uke siden. Bistro Casper har blitt omdesignet a la Canon, med trykte akrylbilder, tapetsert fondvegg, nyinnkledt bar og grafikk helt opp på dørene. Prosjektet ble startet […]

Publisert av: 

Compress UV LED printer til Evje og Lunner

Stein Raaness AS melder at Reklamehuset Tretex på Lunner har kjøpt UV LED printer, modellen som ble valgt heter Compress iUV-1200s. Reklamehuset Tretex er et rendyrket firma for profilering, skilting og produksjon og dekor av reklamerelaterte produkter. I de senere årene har det vært en vridning mot mer CNC-relatert produksjon, laserskjæring og spesialproduksjon. Skilt & […]

Publisert av: 

Nytt system for å printe rett på veggen

Luth & Co presenterer WallPen E1. Systemet printer bilder og grafikk både innendørs og utendørs med en fantastisk høyoppløst kvalitet direkte fra USB. Kan printe direkte på gips, tapet, tre, mur, maling, stein, plastikk, glass, fliser og persienner, med mye mer. Wallpen® er et mobilt printesystem som printer direkte på vegger og vertikale overflater med en […]

Publisert av: 

Ny rekord for blekkstrålekonferanse

Med 525 deltakere fra 23 land, et utvidet opplæringstilbud og utstilling har The Inkjet Conference (TheIJC) bekreftet sin status som verdens største arrangement spesielt for digitaltrykkere, altså de som jobber i blekkstråleverden. Organisatorene planlegger allerede dagsorden for TheIJC USA (12-13. april 2018 i Chicago) og den femte (og dermed jubileums-) utgaven av TheIJC i Düsseldorf 15-17. oktober […]

Publisert av: 

Ny arbeidsflyt-løsning

Nå kan du gradvis ta i bruk ny funksjonalitet,- alt etter din bedrifts behov. Med den modulbaserte løsningen kan du gradvis ta i bruk ny funksjonalitet tilpasset din virksomhets behov. Løsningen Accurio Pro Flux inneholder forbedret funksjonalitet for alle ledd i arbeidsflyten. Fra bestilling & ordre, rapportering, print-administrasjon til utskytning og ferdigstilling. Løsningen er tett […]

Publisert av: 

Bodoni Gruppen overtar Bergen Grafisk

Bodoni Gruppen overtar Bergen Grafisk, og styrker med det Vestlandets største miljø innen grafiske tjenester, digital publisering og markedskommunikasjon. – De to bedriftene passer perfekt til hverandre, og vil gi Bodoni Gruppen større muligheter og sterkere konkurransekraft både på produktsiden og i markedet, sier administrerende direktør i Bodoni, Bjarte J. Hordnes. Styrket produksjon Bodoni Gruppen […]

Publisert av: 

Ny kompakt printerserie fra Ricoh

Ricohs nye kompakte inkjet printserie har fått navnet Ricoh Pro™ V20000. Den skal ifølge presseskrivet være meget brukervennlig, og den finnes i flere hastigheter og både som svarthvitt- og fargeprint. Ricoh Pro™ V20000 er en svarthvitt-løsning, som kjører 75 m per minutt i 600 x 600 dpi. Ricoh Pro™ V20100 er også en svarthvitt-løsning, men […]

Publisert av: 

Papir mer pålitelig

Det er kanskje ikke så rart, i en verden som nå preges av at ganske mye “fake news” (årets nyord) florerer i de digitale media. For det utrente øye er det ikke alltid lett å skjelne mellom faktiske nyheter fra pålitelige kilder og propaganda eller rett og slett løgnaktige påstander fra media som enten lever […]

Publisert av: