Canon lanserer imagePROGRAF TX-serie

Canon lanserer imagePROGRAF TX-serie myntet på markedene for avansert CAD og enklere LED-plottere.

Canon lanserer imagePROGRAF TX-serie myntet på markedene for avansert CAD og enklere LED-plottere

Canon benytter valgdagen til å lansere en helt ny serie med blekkbaserte storformatskrivere – imagePROGRAF TX-2000, TX-3000 og TX-4000, som finnes i 24, 36 og 44 tommer. Selskapet skriver at de nye enhetene kan skilte med produktivitet, brukervennlighet og sikkerhet i tillegg til flott utskriftskvalitet og lave driftskostnader, noe som gjør dem velegnet både i markedet for blekkbasert avansert CAD og markedet for enklere LED-plottere. Serien inneholder også en multifunksjons-løsning med rask skanning og nyutviklet LUCIA TD-pigmentblekk. Skriverne i den nye imagePROGRAF TX-serien er utstyrt med oppdaterte kjerneteknologier, som blant annet blekksystemet, skriverhodet og den mekaniske plattformen. Skriverne er utmerkede valg for kunder som er på jakt etter høy produksjon av høykvalitets fargeutskrifter, til konkurransedyktige hastigheter.

Suveren utskriftskvalitet på hvert eneste ark
Det nylig utviklede LUCIA TD-blekket gir fine linjer, skarp tekst og klare farger, noe som gjør det ideelt til utskrift av presise CAD-tegninger og plakater. Blekket er spesialutviklet med værbestandige egenskaper, inkludert motstandsdyktighet mot vann. Dette betyr at blekket er egnet til tegninger som brukes utendørs på anleggs- og byggeplasser, tåler langvarig lagring og kan brukes til utendørsplakater. Blekket gir førsteklasses fargegjengivelse selv på vanlig papir, og overgår kriteriene for plakatkvalitet både på bestrøket og ubestrøket papir.

-Utskriftsbransjen er i stadig endring, og Canon ønsker å ligge i forkant for å kunne imøtekomme kundenes endrede behov. Der CAD-tegninger tidligere ble skrevet ut på LED-plottere i utskriftssentre, krever mange kontorer og byggeplasser i dag egne blekkskrivere, slik at de kan skrive ut tegninger ved behov. Derfor har vi utviklet en serie blekkskrivere med høy ytelse og høy hastighet som er egnet til å erstatte enklere LED-plottere, og kan skilte med en rekke andre fordeler som fargeutskrift, lav eierskapskostnad samt enestående kvalitet og skarphet, sier Hiroaki Shirakawa, LFP Product Management Manager.

Produktivitet på et helt nytt nivå
Alle modellene i imagePROGRAF TX-serien, inkludert modellen på 36 tommer, kan utvides med to ruller. Systemet med to ruller som ekstrautstyr gir deg mulighet til å skrive ut store volumer fra to ruller med samme papirtype, eller enkelt veksle mellom to medietyper for å dekke ulike utskriftsbehov. imagePROGRAF TX-serien støtter ruller med diameter på opptil 170 mm, og den nedre enheten er utstyrt med et multifunksjonelt rullsystem som gir deg fordelen av kontinuerlig utskrift og mulighet til å få ferdige utskrifter på rull. En ny bunkesorterer med høy kapasitet har plass til opptil 100 A0-ark og kan enkelt foldes opp for å spare plass når den ikke er i bruk.

imagePROGRAF TX-serien

Den nye serien inkluderer en MFP løsning som er utstyrt med Colortrac skanner. Skanneren er integrert med printeren både i design og funksjonalitet. Den kommer med en 15,6-tommer touch skjerm som sammen med SmartWorks MFP øker produktiviteten med flere personaliserte innstilliger. Multifunksjonaliteten gjør det enkelt å integrere skriveren i arbeidsflytene på kontoret, uavhengig av utskriftsmiljø, mens enkel rullinnlasting, berøringspanel i farger og utskrift direkte fra USB-minnepinner, bidrar til optimal brukervennlighet.

Avansert og sikker utskrift
Med en kraftig og rask L-COA PRO bildeprosessor behandles selv dataintense HP-GL/2-filer som detaljerte elektrotegninger, raskt og effektivt. Videre er det lagt til diskkryptering, låsing av protokoll og sikker dataoverføring som gjør enhetene i imagePROGRAF TX-serien til noen av de mest robuste på markedet – med funksjoner som SNMPv3 og IPSec-støtte som hindrer lekkasjer og innbrudd.

-Den nye produktserien har avanserte funksjoner egnet for høyere produksjonsvolumer, og en kompakt størrelse som passer de fleste kontorer. imagePROGRAF TX-serien byr på utmerket balanse mellom utskriftskvalitet, hastighet og produktivitet, samt andre forbedringer som økt sikkerhet. Rask utskrift, høy presisjon, brukervennlighet og støtte for CAD-systemer er grunnleggende krav fra både brukere av avanserte blekkskrivere og enklere LED-plottere. Vi ser frem til å lansere den nye produktserien i år, sier Hiroaki Shirakawa, LFP Product Management Manager hos Canon Europa.

imagePROGRAF TX-serien vil være tilgjengelig fra tidlig desember 2017.

Artikkelen er skrevet på grunnlag av en pressemelding fra Canon i forbindelse med lanseringen av printerserien.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Trykt i Norge

Det nye kvalitetsstempelet “Trykt i Norge” signaliserer at produktet er kortreist og…

Raskere Pagewide XL-serie lanseres

HP slapp den første Pagewide XL i 2015. Storformatskriveren som håndterer to utskrifter i ett, både monokromt og farger, og skriver ut i hastigheter opp til 20 A1-ark per minutt. De nye skriverne heter Pagewide XL 5100 og er tilpasset produksjon i mellomklassen, eksempelvis for grafiske hus, ingeniører og arkitekter som trenger å skrive ut […]

Publisert av: 

BKE Grafisk i Otta fornøyd med LaserTrykk

BKE Grafisk er på andre året whitelabelpartner hos LaserTrykk.no. De mener at dette har gitt deres kunder i både privat og offentlig sektor rimeligere trykksaker og markedsføringsmateriale av høy kvalitet. Kundene befinner seg i et stort geografisk område som omfatter Gudbrandsdalen, Trøndelag og Nord-Norge, og den integrerte logistikkløsningen skaper stor verdi for BKE Grafisk, hevder de. […]

Publisert av: 

Interiørdekor fra Canon

Foto: Annci Gustavsson

Det er saffranuker på Bistro Casper i Stockholm. I restauranten, som drives av Babak Kharazmi, møtes du av sterke farger i innredningen – men slik så det ikke ut for bare en uke siden. Bistro Casper har blitt omdesignet a la Canon, med trykte akrylbilder, tapetsert fondvegg, nyinnkledt bar og grafikk helt opp på dørene. Prosjektet ble startet […]

Publisert av: 

Compress UV LED printer til Evje og Lunner

Stein Raaness AS melder at Reklamehuset Tretex på Lunner har kjøpt UV LED printer, modellen som ble valgt heter Compress iUV-1200s. Reklamehuset Tretex er et rendyrket firma for profilering, skilting og produksjon og dekor av reklamerelaterte produkter. I de senere årene har det vært en vridning mot mer CNC-relatert produksjon, laserskjæring og spesialproduksjon. Skilt & […]

Publisert av: 

Nytt system for å printe rett på veggen

Luth & Co presenterer WallPen E1. Systemet printer bilder og grafikk både innendørs og utendørs med en fantastisk høyoppløst kvalitet direkte fra USB. Kan printe direkte på gips, tapet, tre, mur, maling, stein, plastikk, glass, fliser og persienner, med mye mer. Wallpen® er et mobilt printesystem som printer direkte på vegger og vertikale overflater med en […]

Publisert av: 

Ny rekord for blekkstrålekonferanse

Med 525 deltakere fra 23 land, et utvidet opplæringstilbud og utstilling har The Inkjet Conference (TheIJC) bekreftet sin status som verdens største arrangement spesielt for digitaltrykkere, altså de som jobber i blekkstråleverden. Organisatorene planlegger allerede dagsorden for TheIJC USA (12-13. april 2018 i Chicago) og den femte (og dermed jubileums-) utgaven av TheIJC i Düsseldorf 15-17. oktober […]

Publisert av: 

Ny arbeidsflyt-løsning

Nå kan du gradvis ta i bruk ny funksjonalitet,- alt etter din bedrifts behov. Med den modulbaserte løsningen kan du gradvis ta i bruk ny funksjonalitet tilpasset din virksomhets behov. Løsningen Accurio Pro Flux inneholder forbedret funksjonalitet for alle ledd i arbeidsflyten. Fra bestilling & ordre, rapportering, print-administrasjon til utskytning og ferdigstilling. Løsningen er tett […]

Publisert av: 

Bodoni Gruppen overtar Bergen Grafisk

Bodoni Gruppen overtar Bergen Grafisk, og styrker med det Vestlandets største miljø innen grafiske tjenester, digital publisering og markedskommunikasjon. – De to bedriftene passer perfekt til hverandre, og vil gi Bodoni Gruppen større muligheter og sterkere konkurransekraft både på produktsiden og i markedet, sier administrerende direktør i Bodoni, Bjarte J. Hordnes. Styrket produksjon Bodoni Gruppen […]

Publisert av: 

Ny kompakt printerserie fra Ricoh

Ricohs nye kompakte inkjet printserie har fått navnet Ricoh Pro™ V20000. Den skal ifølge presseskrivet være meget brukervennlig, og den finnes i flere hastigheter og både som svarthvitt- og fargeprint. Ricoh Pro™ V20000 er en svarthvitt-løsning, som kjører 75 m per minutt i 600 x 600 dpi. Ricoh Pro™ V20100 er også en svarthvitt-løsning, men […]

Publisert av: 

Papir mer pålitelig

Det er kanskje ikke så rart, i en verden som nå preges av at ganske mye “fake news” (årets nyord) florerer i de digitale media. For det utrente øye er det ikke alltid lett å skjelne mellom faktiske nyheter fra pålitelige kilder og propaganda eller rett og slett løgnaktige påstander fra media som enten lever […]

Publisert av: