Kraftig steg opp for Asker Print

Ny Xerox Versant 2100 Press til Asker Print. Kjell Solheim kan glede seg over dobling i produksjonskapasitet og samtidig frigjort operatørtid.

Med Xerox Versant 2100 Press i eget hus har Asker Print tatt et kraftig steg oppover. – I praksis betyr det dobbel produksjonskapasitet og flere oppdrag i eget hus. Utvilsomt en investering som bidrar positivt på bunnlinja, sier en fornøyd daglig leder Kjell Solheim.

På offensiven i Asker
Asker Print er definitivt på offensiven. Etter fusjonen med Haakon Arnesen AS tidligere i år, er alle aktiviteter nå lokalisert i Asker. Derfra tilbyr Asker Print ulike typer grafiske oppdrag og kreative tjenester. Med den kraftige produksjonsmaskinen Xerox Versant 2100 Press på plass, ser Kjell Solheim for seg høyere verdiskapning i eget hus.

Moderne digitalpresse gir mer verdiskapning i eget hus for Asker Print.

– Den nye digitaltrykkmaskinen produserer med høy hastighet på alle papirtykkelser, og er utstyrt med to store papirmagasiner. Det gir en helt annen produksjonskapasitet i eget hus enn tidligere, og med høyvolums-stacker blir maskinen langt mindre operatørkrevende enn den tidligere maskinen. Automatisk kalibrering og nøyaktig pasning mellom for- og bakside var egenskaper vi likte ved maskinen. I praksis er det en kapasitetsdobling, og da frigjør vi faktisk operatørtid. Derfor er dette en investering det blir god lønnsomhet av, sier lederen av Asker Print.

Kjell Solheim og Asker Print er lokalisert i Asker og kan produsere det meste av trykksaker for næringslivet.

Alle typer trykksaker
Asker Print produserer alle typer trykksaker, fra nummererte serier og trykte konvolutter til forretningstrykksaker, reklame og rollups. Kjell Solheim og kollegene hans opplever at kundene er kravstore til service og leveringstid, det kan Asker-bedriften nå tilby i enda større grad enn tidligere. Den nye digitalpressen hos Asker Print er utstyrt med inline ferdiggjøring inkludert fals, stift, trimming og firkantrygg. Det passer godt for en liten bedrift med tre medarbeidere på heltid og et par frilansere på grafisk design. – Versant 2100 er en perfekt trykkmaskin for oss, med høy kapasitet og kvalitet i et kompakt design. Vi ønsker mest mulig verdiskapning i eget hus, og har store forventninger til den nye maskinen, avslutter Kjell Solheim.

Med to kraftige papirmagasiner får Asker Print både kapasitet og fleksibilitet. Her trykker de direkte på konvolutter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Trykt i Norge

Det nye kvalitetsstempelet “Trykt i Norge” signaliserer at produktet er kortreist og…

Raskere Pagewide XL-serie lanseres

HP slapp den første Pagewide XL i 2015. Storformatskriveren som håndterer to utskrifter i ett, både monokromt og farger, og skriver ut i hastigheter opp til 20 A1-ark per minutt. De nye skriverne heter Pagewide XL 5100 og er tilpasset produksjon i mellomklassen, eksempelvis for grafiske hus, ingeniører og arkitekter som trenger å skrive ut […]

Publisert av: 

BKE Grafisk i Otta fornøyd med LaserTrykk

BKE Grafisk er på andre året whitelabelpartner hos LaserTrykk.no. De mener at dette har gitt deres kunder i både privat og offentlig sektor rimeligere trykksaker og markedsføringsmateriale av høy kvalitet. Kundene befinner seg i et stort geografisk område som omfatter Gudbrandsdalen, Trøndelag og Nord-Norge, og den integrerte logistikkløsningen skaper stor verdi for BKE Grafisk, hevder de. […]

Publisert av: 

Interiørdekor fra Canon

Foto: Annci Gustavsson

Det er saffranuker på Bistro Casper i Stockholm. I restauranten, som drives av Babak Kharazmi, møtes du av sterke farger i innredningen – men slik så det ikke ut for bare en uke siden. Bistro Casper har blitt omdesignet a la Canon, med trykte akrylbilder, tapetsert fondvegg, nyinnkledt bar og grafikk helt opp på dørene. Prosjektet ble startet […]

Publisert av: 

Compress UV LED printer til Evje og Lunner

Stein Raaness AS melder at Reklamehuset Tretex på Lunner har kjøpt UV LED printer, modellen som ble valgt heter Compress iUV-1200s. Reklamehuset Tretex er et rendyrket firma for profilering, skilting og produksjon og dekor av reklamerelaterte produkter. I de senere årene har det vært en vridning mot mer CNC-relatert produksjon, laserskjæring og spesialproduksjon. Skilt & […]

Publisert av: 

Nytt system for å printe rett på veggen

Luth & Co presenterer WallPen E1. Systemet printer bilder og grafikk både innendørs og utendørs med en fantastisk høyoppløst kvalitet direkte fra USB. Kan printe direkte på gips, tapet, tre, mur, maling, stein, plastikk, glass, fliser og persienner, med mye mer. Wallpen® er et mobilt printesystem som printer direkte på vegger og vertikale overflater med en […]

Publisert av: 

Ny rekord for blekkstrålekonferanse

Med 525 deltakere fra 23 land, et utvidet opplæringstilbud og utstilling har The Inkjet Conference (TheIJC) bekreftet sin status som verdens største arrangement spesielt for digitaltrykkere, altså de som jobber i blekkstråleverden. Organisatorene planlegger allerede dagsorden for TheIJC USA (12-13. april 2018 i Chicago) og den femte (og dermed jubileums-) utgaven av TheIJC i Düsseldorf 15-17. oktober […]

Publisert av: 

Ny arbeidsflyt-løsning

Nå kan du gradvis ta i bruk ny funksjonalitet,- alt etter din bedrifts behov. Med den modulbaserte løsningen kan du gradvis ta i bruk ny funksjonalitet tilpasset din virksomhets behov. Løsningen Accurio Pro Flux inneholder forbedret funksjonalitet for alle ledd i arbeidsflyten. Fra bestilling & ordre, rapportering, print-administrasjon til utskytning og ferdigstilling. Løsningen er tett […]

Publisert av: 

Bodoni Gruppen overtar Bergen Grafisk

Bodoni Gruppen overtar Bergen Grafisk, og styrker med det Vestlandets største miljø innen grafiske tjenester, digital publisering og markedskommunikasjon. – De to bedriftene passer perfekt til hverandre, og vil gi Bodoni Gruppen større muligheter og sterkere konkurransekraft både på produktsiden og i markedet, sier administrerende direktør i Bodoni, Bjarte J. Hordnes. Styrket produksjon Bodoni Gruppen […]

Publisert av: 

Ny kompakt printerserie fra Ricoh

Ricohs nye kompakte inkjet printserie har fått navnet Ricoh Pro™ V20000. Den skal ifølge presseskrivet være meget brukervennlig, og den finnes i flere hastigheter og både som svarthvitt- og fargeprint. Ricoh Pro™ V20000 er en svarthvitt-løsning, som kjører 75 m per minutt i 600 x 600 dpi. Ricoh Pro™ V20100 er også en svarthvitt-løsning, men […]

Publisert av: 

Papir mer pålitelig

Det er kanskje ikke så rart, i en verden som nå preges av at ganske mye “fake news” (årets nyord) florerer i de digitale media. For det utrente øye er det ikke alltid lett å skjelne mellom faktiske nyheter fra pålitelige kilder og propaganda eller rett og slett løgnaktige påstander fra media som enten lever […]

Publisert av: