Nytt agentur hos NIZE Equipment

X500 fra Cosign CNC Solutions

NIZE equipment forhandler printere, skjærebord, programvare og maskiner til etterbehandling til grafisk industri. Nå har de fått et nytt agentur i Norden, de har blitt forhandlere av CNC freser fra Cosign CNC Solutions. Den hollandske produsenten har specialisert seg i spesialbygde fresere i minimalistisk design og med en rekke intelligente verktøy, som sikrer høy presisjon og utførelse. NIZE equipment viste freseren X500 fra Cosign CNC Solutions første gang på Sign, Print & Pack i Odense 2017.

– Vi har ønsket å få en freser i vår produktportefølje, men vi ville være sikre på at den kunne leve opp til våre andre agenturer som alle er high-end maskiner på markedet, sier Lars Nikolajsen, direktør hos NIZE. – De skal levere kvalitet og arbeide stabilt, da våre kunder ikke har tid til at deres produksjonsapparat ikke virker som det skal, avslutter han.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Du skal elske dine kunder – ikke teknikken

– Du skal elske dine kunder – ikke teknikken, sier Stephan Kappaun, direktør hos Durst. Men derimot skal teknikken få kundene til å kjenne noe spesielt, hvilket er forklaringen på utviklingen av de nye storformatprinterne i P5-serien, som Durst nylig viste frem for en rekke spesifikke kunder og verdenspressen.

Publisert av: