Summa dager hos Luth Gruppen

Tirsdag, onsdag og torsdag i uke 45 holder Luth Gruppen “Åpent Hus”, med demo av Summa maskiner, Epson printere og enkel servering.

Luth Gruppen vil gjerne at kunder og potensielle kunder skal ha en anledning til å kunne se salgssuksessen Summa F1612. Maskinen er meget allsidig og kan virkelig åpne for nye forretningsmuligheter, hevdes det i en pressemelding.

Summa F1612 – Flatbed skjærebord som kan konturskjære, gjennomskjære, skråskjære, rille, frese, m.m.

Summa F1612 Flatbed Skjærebord:

  • Roll-up produksjon
  • Plakater
  • Mapper
  • Esker
  • Helfigurer / sjokkselgere
  • Folieskjering, etiketter og klistremerker

I tillegg viser Luth Gruppen frem Europas bestselgende printer, EPSON SureColor SC-S80600, samt Summa F-Series F1612 og Summa S2 Class D160 rullskjæreplottere, og RIP programvare. Arrangementet avholdes i Luth Gruppens lokaler i Professor Birkelands vei 34B på Furuset i Oslo 7-9 november.

Påmelding her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Besøksopplevelser på Fespa

Fler enn 700 utstillere er på plass under årets Fespamesse som har pågått siden 15. mai i Berlin og som avsluttes i dag. Messen er det ledende evenementet når det gjelder trykking i storformat og dekker de nyeste innovasjonene innen utstyr, programvarer, blekk, media, silke- og digitalt storformattrykk, tekstiltrykk og skiltmakeri.

Publisert av: 

Canon lanserer utskrifter i lag-på-lag med Océ Touchstone på FESPA 2018

Océ Touchstone er en ende-til-ende-løsning som består av fire enkeltkomponenter: et plugin-designverktøy for Adobe Photoshop, ONYX Thrive-arbeidsflytløsningen, Océ Touchstone-programvare som bruker Océ ALPS-teknologi (Advanced Layer Printing System), og en planskriver i Océ Arizona 1200- eller 2200-serien for storformatutskrift.

Publisert av: