Summa dager hos Luth Gruppen

Tirsdag, onsdag og torsdag i uke 45 holder Luth Gruppen “Åpent Hus”, med demo av Summa maskiner, Epson printere og enkel servering.

Luth Gruppen vil gjerne at kunder og potensielle kunder skal ha en anledning til å kunne se salgssuksessen Summa F1612. Maskinen er meget allsidig og kan virkelig åpne for nye forretningsmuligheter, hevdes det i en pressemelding.

Summa F1612 – Flatbed skjærebord som kan konturskjære, gjennomskjære, skråskjære, rille, frese, m.m.

Summa F1612 Flatbed Skjærebord:

  • Roll-up produksjon
  • Plakater
  • Mapper
  • Esker
  • Helfigurer / sjokkselgere
  • Folieskjering, etiketter og klistremerker

I tillegg viser Luth Gruppen frem Europas bestselgende printer, EPSON SureColor SC-S80600, samt Summa F-Series F1612 og Summa S2 Class D160 rullskjæreplottere, og RIP programvare. Arrangementet avholdes i Luth Gruppens lokaler i Professor Birkelands vei 34B på Furuset i Oslo 7-9 november.

Påmelding her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Du skal elske dine kunder – ikke teknikken

– Du skal elske dine kunder – ikke teknikken, sier Stephan Kappaun, direktør hos Durst. Men derimot skal teknikken få kundene til å kjenne noe spesielt, hvilket er forklaringen på utviklingen av de nye storformatprinterne i P5-serien, som Durst nylig viste frem for en rekke spesifikke kunder og verdenspressen.

Publisert av: