Ny rekord for blekkstrålekonferanse

The IJC 2017

Med 525 deltakere fra 23 land, et utvidet opplæringstilbud og utstilling har The Inkjet Conference (TheIJC) bekreftet sin status som verdens største arrangement spesielt for digitaltrykkere, altså de som jobber i blekkstråleverden. Organisatorene planlegger allerede dagsorden for TheIJC USA (12-13. april 2018 i Chicago) og den femte (og dermed jubileums-) utgaven av TheIJC i Düsseldorf 15-17. oktober 2018.

I år kom det altså et publikum på 525 brukere av teknologien, noe som er en økning på 30% sammenliknet med konferansen i 2016. De fleste delegatene besøkte imidlertid TheIJC for aller første gang. – Som førstegangsbesøkende likte jeg presentasjonene og det å møte så mange engasjerte mennesker i bransjen. Jeg vil helt sikkert også komme neste år og har allerede anbefalt denne konferansen til venner, sier Amadeusz Wieteska fra universitetet i Lodz.

Lenke: The Inkjet Conference (nettsted)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *