Antalis Interior Design Award

Det er fortsatt 3 uker igjen av fristen for å sende inn bidrag til Antalis Interior Design Award. Konkurransen er lansert av Antalis, Europas ledende distributør av papir og løsninger for visuell kommunikasjon. Alle de 150 bidragene som foreløpig er innsendt fra 20 land kan du se på hjemmesiden til Antalis Interior Design Award.

Konkurransen er rettet mot interiørarkitekter, arkitekter, merkevareeiere, trykkere og studenter.

– Suksessen til et flott interiørdesign er avhengig av evnen til å kombinere både harmoni og forstyrrelse, sier François Confino, kjent scenograf og styreleder i Antalis Interior Design Award. – Vi ønsker å bli overrasket. Hvis ikke, betyr det at man ikke har gått langt nok!

Xavier Jouvet, Innkjøps- og markedsdirektør i Antalis International, legger til: – Vi ønsker at prosjektene som blir presentert på Antalis Interior Design Awards, imponerer ved første øyekast og viser deres kreativitet.

For mer informasjon om konkurransen, besøk www.antalisinteriordesignaward.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Besøksopplevelser på Fespa

Fler enn 700 utstillere er på plass under årets Fespamesse som har pågått siden 15. mai i Berlin og som avsluttes i dag. Messen er det ledende evenementet når det gjelder trykking i storformat og dekker de nyeste innovasjonene innen utstyr, programvarer, blekk, media, silke- og digitalt storformattrykk, tekstiltrykk og skiltmakeri.

Publisert av: 

Canon lanserer utskrifter i lag-på-lag med Océ Touchstone på FESPA 2018

Océ Touchstone er en ende-til-ende-løsning som består av fire enkeltkomponenter: et plugin-designverktøy for Adobe Photoshop, ONYX Thrive-arbeidsflytløsningen, Océ Touchstone-programvare som bruker Océ ALPS-teknologi (Advanced Layer Printing System), og en planskriver i Océ Arizona 1200- eller 2200-serien for storformatutskrift.

Publisert av: