Antalis Interior Design Award

Det er fortsatt 3 uker igjen av fristen for å sende inn bidrag til Antalis Interior Design Award. Konkurransen er lansert av Antalis, Europas ledende distributør av papir og løsninger for visuell kommunikasjon. Alle de 150 bidragene som foreløpig er innsendt fra 20 land kan du se på hjemmesiden til Antalis Interior Design Award.

Konkurransen er rettet mot interiørarkitekter, arkitekter, merkevareeiere, trykkere og studenter.

– Suksessen til et flott interiørdesign er avhengig av evnen til å kombinere både harmoni og forstyrrelse, sier François Confino, kjent scenograf og styreleder i Antalis Interior Design Award. – Vi ønsker å bli overrasket. Hvis ikke, betyr det at man ikke har gått langt nok!

Xavier Jouvet, Innkjøps- og markedsdirektør i Antalis International, legger til: – Vi ønsker at prosjektene som blir presentert på Antalis Interior Design Awards, imponerer ved første øyekast og viser deres kreativitet.

For mer informasjon om konkurransen, besøk www.antalisinteriordesignaward.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Du skal elske dine kunder – ikke teknikken

– Du skal elske dine kunder – ikke teknikken, sier Stephan Kappaun, direktør hos Durst. Men derimot skal teknikken få kundene til å kjenne noe spesielt, hvilket er forklaringen på utviklingen av de nye storformatprinterne i P5-serien, som Durst nylig viste frem for en rekke spesifikke kunder og verdenspressen.

Publisert av: