Tre AGI-tilstelninger i 2018

I 2018 tilby vi fra AGI tre tilstelninger hvor du kan treffe dine kunder.

Finland 14. og 15. mars

Først ute er Sign, Print & Pack messen i Helsinki den 14. og 15. mars. Det er første gang etter flyttingen fra Jyväskylä og vi har store forventninger. Her blir det både wrapping-konkurranser, kreative seminarer og Academy – alt det du nå forventer deg av en AGI-messe.

Her finner du hallplan og alle detaljer: http://agi.se/

 

Oslo 19. og 20. september

Sign, Print & Pack messen på X Meeting Point på Hellerudsletta straks utenfor Oslo har nå blitt en godt etablert messe, som avholdes annethvert år. Nå utvidet med emballasjetrykk. Her blir det selvsagt både wrapping-konkurranser, kreative seminarer og Academy samt en større trykksakutstilling og folierte biler.

Her finner du hallplan og alle detaljer: http://agi.se/

Riga den 26. og 27. september

Vi tar over arrangementet av Plockmatic Riga Days, som har vært umåtelig populært for regionen. Nå er alle utstillere velkomne til å være med disse to dagene. Utstillerne betaler en fast pris, 2800 euro, og har tilgang til strøm, bord og stolar og gulvplass. I konseptet inngår det å tilby alle besøkere mat og drikke, kaffe og delikatesser. Deltakerne – fra Baltikum, Hviterussland og vestre Russland – inviteres inn til en merket løype mellom alle utstillerne.

Her finner du hallplan og alle detaljer: http://agi.se/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *