Landstrykkerstevnet 2018

Ny tid innen grafisk produksjon.

Vi har nye læreplaner, nye maskiner kommer, digitaltrykk vokser, DigitalFlexo, offset/heatmaskinene, avispressene har aldri vært bedre enn de er nå. Dette blir hovedsakene under Landstrykkerstevnet i Fredrikstad 2018.

Østfold Grafiske Trykkerklubb i samarbeid med Trykkernes Landssammenslutning i Norge arrangerer Landstrykkerstevnet 2018 i  Fredrikstad 31. august til 2.september. Trykkernes Landssammenslutning i Norge er også 100 år i 2018. Sammenslutningen ble stiftet i 1917, men hadde sin start i 1918.

Det blir avholdt Landskonferanse i forkant av Landstrykkerstevnet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Du skal elske dine kunder – ikke teknikken

– Du skal elske dine kunder – ikke teknikken, sier Stephan Kappaun, direktør hos Durst. Men derimot skal teknikken få kundene til å kjenne noe spesielt, hvilket er forklaringen på utviklingen av de nye storformatprinterne i P5-serien, som Durst nylig viste frem for en rekke spesifikke kunder og verdenspressen.

Publisert av: