Mimaki pusser opp nettet

Storformatprinter- og skjærebordfabrikant Mimaki har lansert sine nye nettsider for Mimaki Europa. Det nye nettstedet har som formål å tilby de besøkende en mer interaktiv og intuitiv brukeropplavelse, og søker å inspirere med å vise de mange anvendelsesområdene Mimakis produkter har.

– Nettsteder burde aldri være statiske, de trenger å fornyes regelmessig, sa Danna Drion, Senior Marketing Manager EMEA hos Mimaki Europe. – Med lanseringen av dette fullstendig redesignede nettstedet har Mimaki Europe tatt konsekvensen av dette ved å sjekke ut de nyeste og mest effektive trendene innen nettsteder, de har foretatt kundemålinger og mer for å skape det vi tror vil bli en meget inspirerende opplevelse for de besøkende. Ikke bare vil besøkerne få raskere og enklere tilgang til Mimakis løsninger, de vil også få inspirasjon til å kunne gi mer profitt og konkurransedyktighet til sine egne firmaer. Og i tillegg til dette kommer vi til å tilby mer utdanningsmateriell, informative blogger og kundeeksempler for en virkelig kvalitetsopplevelse. Vi er også stolte over å avduke en ny firmaprofil med lanseringen av dette nye nettstedet.

Besøk det nye Mimaki nettstedet på www.mimakieurope.com!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Besøksopplevelser på Fespa

Fler enn 700 utstillere er på plass under årets Fespamesse som har pågått siden 15. mai i Berlin og som avsluttes i dag. Messen er det ledende evenementet når det gjelder trykking i storformat og dekker de nyeste innovasjonene innen utstyr, programvarer, blekk, media, silke- og digitalt storformattrykk, tekstiltrykk og skiltmakeri.

Publisert av: