Agfas Anapurna-serie får begynnermodell

Den nya storformatprinteren i Anapurna-serien heter H1650i LED og er en mindre versjon av Anapurna H2050i LED.

Agfa utvider sin Anapurna-serie med ytterligere en storformatprinter. En noe mindre versjon enn forgjengeren Anapurna H2050i LED, men med liknende funksjoner.

Det som skiller den nye storformatprinteren fra Anapurna H2050i LED er fremfor alt at den er mindre. Ellers kan den som sin forgjenger skrive ut på ulike typer av medier – rigide og fleksible materialer med hjelp av LED-herding. Den nye storformatprinteren fra Agfa Graphics er spesielt tilpasset for å printe sign- og displayprodukter. Maskinen har et utskriftsformat på 1,65 meter som med en innebygd funksjon kan skrive ut i flere lag. Ifølge Agfas produktsjef Philip Van der Auwera så ble den nye storformatprinteren lagd for å være en mangesidig innstegsmodell og et kvalitativt alternativ for trykkerier:

– Selv om den er mindre er den utstyrt med funksjoner som normalt er reservert for mer avanserte printere; automatisk innstilling av skrivehodets høyde, funksjoner som forhindrer at printeren kræsjer samt en antistatisk bjelke.

Printeren ble første gang vist for publikum på messen C! Print i Lyon, Frankrike, 6.-8. februar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Du skal elske dine kunder – ikke teknikken

– Du skal elske dine kunder – ikke teknikken, sier Stephan Kappaun, direktør hos Durst. Men derimot skal teknikken få kundene til å kjenne noe spesielt, hvilket er forklaringen på utviklingen av de nye storformatprinterne i P5-serien, som Durst nylig viste frem for en rekke spesifikke kunder og verdenspressen.

Publisert av: