Utvider med produkter fra tysk firma

Produktsjef Jan Trolin gleder seg over at de nå kan tilby sine kunder produkter fra Orafols sortiment.

R&D Spandex – Schneidler Grafiske utvider sitt utvalg med produkter fra Orafol. For skiltmakere og grafikere betyr det et større utvalg, sier produktsjef for R&D Spandex Jan Trolin.

Nå utvides R&D Spandex – Schneidler Grafiske med en rekke produkter fra tyske Orafol. Selskapets avdeling innen grafiske produkter tilbyr i dag et utvalg av støpte og kalendrerte selvklebende vinyler for skilter, kjøretøyfoliering, grafisk design og digitale trykktilpasninger. Selskapet er basert i Oranienburg, Tyskland, og har eksistert siden 1808.

– Som Nordens ledende leverandør innen grafiske løsninger og som et “House-of-Brands” er vi nå glade for at vi nå også kan tilby våre kunder Orafols sortiment, av selvklebende vinyler for skilter, bilfoliering, grafisk design og digitale applikasjoner, sier produktsjef Jan Trolin, R&D Spandex – Schneidler Grafiska i Sverige.

Andre velkjente navn som er i selskapets produktportefølje er blant annet Avery Dennison, ImagePerfect og 3M.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Du skal elske dine kunder – ikke teknikken

– Du skal elske dine kunder – ikke teknikken, sier Stephan Kappaun, direktør hos Durst. Men derimot skal teknikken få kundene til å kjenne noe spesielt, hvilket er forklaringen på utviklingen av de nye storformatprinterne i P5-serien, som Durst nylig viste frem for en rekke spesifikke kunder og verdenspressen.

Publisert av: