Visutech forsterker

Anders Wulff og Henrik Dencker.

Leverandøren av digitaltrykkløsninger, Visutech, forsterker og ekspanderer sin virksomhet med to nyansettelser.

Anders Wulff tar over som kategorisjef for fleksible emballasjer. Henrik Dencker kommer til å arbeide med trykkløsninger for etikett- og emballasjebransjen i Visutechs salgsteam i Danmark.

– Vi trenger å forsterke og tilføre kompetanse innen vår emballasje- og etikettproduksjon. Først og fremst vil vi ta hånd om våre kunder ved å tilby dem enda bedre service og kunnskap. Så har for eksempel Anders Wulff veldig verdifull kompetanse innen fleksible emballasjer, noe vi kan ha stor nytte av. Nettopp på emballasjesiden forventer vi oss en sterk vekst, sier Visutechs administrerende direktør Jan-Olof Jungersten.

Både Wulff og Dencker har fra før av sine bakgrunner innenfor den grafiske bransjen. De startet opp i sine nye stillinger 1. februar.

Publisert av: 

Del artikkelen

Email this to someoneShare on LinkedInShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Du skal elske dine kunder – ikke teknikken

– Du skal elske dine kunder – ikke teknikken, sier Stephan Kappaun, direktør hos Durst. Men derimot skal teknikken få kundene til å kjenne noe spesielt, hvilket er forklaringen på utviklingen av de nye storformatprinterne i P5-serien, som Durst nylig viste frem for en rekke spesifikke kunder og verdenspressen.

Publisert av: