Tilstanden i bransjen

The Printing Industries of America – en handelsorganisasjon for USAs grafiske bransje gir hvert år ut rapporten The State of The Industry, og den siste rapporten foreligger nå. Veksten i USA treffer også grafisk bransje, hvilket er gode nyheter for oss. Selv om veksten er mindre enn utviklingen i BNP, så er den nyeste State of the Printing Industry fra USA forsiktig optimistisk og de forsøker også å spå både om vekstområder og teknologier.

Rapporten kommer altså fra verdens største handelsorganisasjon for grafisk bransje, som representerer mer enn 6500 selskaper med 1 million ansatte til sammen. Organisasjonen ble etablert i 1887.

Du kan laste ned rapporten her (pdf).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *