Ny president for Pantone og X-Rite

PUBLISERT: 22 mars 2018
OPPDATERT: 22 mars
Pantone og X-Rite har ansatt Ondrej Kruk som ny president

Markedsledende innen fargevitenskap og -teknologi, Pantone og X-rite har utpekt Ondrej Kruk som ny president for selskapene.

Kruk kommer fra lederstaben i Danaher og vil bringe inn en kombinasjon av kommersiell og operativ erfaring til Pantone and X-Rite, heter det i en melding fra selskapene. Kruk vil lede den pågående ekspansjonen av Pantone og X-Rites produkt- og løsningsportefølje som går utenpå farge på materiale opplevelsen.

– Jeg er meget opprømt over muligheten til å lede et selskap med slikt et renommé innen innovasjon når det gjelder å lage verktøy og teknikker for fargeutvelhgelse, kommunikasjon, formulering og måliger, sier Kruk. – Pantone og X-Rites nyeste utviklinger går forbi farge, og gjør kunder i stand til å videreutvikle skapelsen, kommunikasjonen og leveransen av farger og utseende når de flytter seg inn i de digitale prosessene og bruk av mer komplekse materialer. Vår evne til å løse viktige kundeproblemer, i dag og i fremtiden, posisjonerer Pantone og X-Rite for langtids vekst.

Les videre

Landa Printing overrasker stort

Med overraskende salgstall og presentasjon av to nye trykkpresser var Landa en av de store overraskelsene på Pre-Drupa Press Briefing i Düsseldorf i slutten av mars.
Landa_01

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik