Adobe XD-integrasjon med Photoshop CC og Sketch

Design: Ut fra tilbakemeldinger og ønsker fra brukere har Adobe nylig sluppet oppdateringer som gjør det mulig å ta Photshop-, Sketch- og designfiler direkte inn i Adobe XD, automatisk konvertere dem til XD-filer og raskt skape interaktive prototyper.

Brukere kan også kopiere og lime inn symboler mellom XD-dokumenter i ett steg – så de slipper å måtte konvertere et symbol manuelt.

Adobe lanserer samtidig nye funksjoner i Illustrator CC og InDesign CC.

I Illustrator kan designere nå importere flere PDF’er som illustrasjonsbrett, utvide størrelsen på forankringspunkter, håndtak og markeringsrammer og slå sammen data med CSV-filer. Når de er i InDesign kan designere blant annet bruke Photoshop- og Illustrator-snarveier og se mer detaljerte analysedata for dokumenter som er publisert på nett.

Mer informasjon om nyhetene på Adobes Creative Cloud-blogg og på løsningssiden for Adobe XD.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *