Roland DG skal vise styrke i flere segmenter

Roland DG satser på bredde i sin stand på den kommende Fespa-messen i mai. Et blikkfang på standen er nyeste generasjons storformatprinter TrueVIS VG-640/540 med øko-solvent- blekk og skjæreplotter.

Fespa-messen, denne gangen i Berlin, nærmer seg med stormskritt. Roland DG tar med store deler av sin produktportefølje for å vise frem sin bredde på forskjellige produktsegmenter – digitale storformatprintere med Roland DGs led-uv-teknikk, utskrifter med integrerte skjæreløsninger, sublimeringsløsninger og uv-flatbedprintere.

De besøkende på standen vil blant annet få se nyeste generasjon av  storformatprinterne TrueVIS VG-640/540 med øko-solvent- blekk og skjæreplotter. Maskinene kommer med nyutviklede FlexFire-skrivehoder som kan plassere blekkdråpene i tre størrelser med presisjon. Utskriftspasset har dessuten økt med 25 prosent sammenliknet med tidligere Roland DG-modeller. Blekket TrueVIS gir ifølge produsenten fine detaljer og livaktige farger når printerne skriver ut vinyl i høyhastighetsmodus – en produksjonshastighet på 10,6 kvadratmeter per time. Printerne takler 34,7 kvadratmeter per time på bannere med blekkonfigurasjonen dobbel CMYK.

Videre stilles øko-solvent printerne SOLJET EJ-640 og VersaEXPRESS RF-640  ut på standen. Begge disse fungerar enten som frittstående enheter eller sammenkoplede med en kutter, for eksempel serien med Roland GR-kuttere. Senest i fjor lanserte selskapet nye modeller av sine foliekuttere.

Roland DG møter også trenden med personaliserte produkter med Rolands VersaUV LEF-printere. Roland LEF-300-modellen muliggjør masseproduksjon av slike produkter i store volumer. Tekstil er også et hett område. Her viser selskapet fargesublimeringsprinteren Texart XT-640.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *