Skipnes Etikett satser stort i 2018

Foto: Skipnes

Etter først å ha oppgradert prepress-avdelingen tidligere i år, satser nå Skipnes Lables & Flexibles videre med tre nye ansatte og investeringer i maskinparken for over 25 millioner kroner.

I løpet av våren skal Skipnes installere en ny, tredjegenerasjons Digicon. Med dette vil de kunne tilby enda høyere effektivitet, samt etterbehandlingsmuligheter som embossing, debossing og foliering,

– Som de første i Norge installerer vi til sommeren ny fullutstyrt og helautomatisk flexomaskin med ni fargeverk. Dette gir en ny dimensjon i designmuligheter og uttrykk, sier daglig leder Geir Hagen til Packnews.

Han forteller om store investeringer også i andre halvår, som vil gi ytterligere fordeler for kundene.

De siste månedene har selskapet forsterket seg også på den menneskelige fronten. Med ny driftssjef (Arild Borren), ny leder for salg og marked (Tom Henrik Forsberg) og ny KAM (Annett Malmo) er vi godt rustet for fremtiden.

2017 ble et svært godt år for Skipnes Etikett, og vi satser mot nye høyder, avslutter Geir Hagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *