søndag 11. april – uke 14
Tydeligvis er det ikke Mac-miljøene Adobe her retter seg mot, for Acrobat 3D gjøres kun tilgjengelig for Windows- og Unix-miljøer. Det er kanskje ikke så rart, for det er i disse miljøene programvare for tegning, DAK- og CAD har størst utbredelse. Med større 3D-tilgjengelighet i PDF tror Adobe at digitale instruksjonsbøker og bruksanvisninger får nok et fortrinn sammenlignet med trykte utgaver. Det har de nok et poeng i, for tredimensjonal visning, med målsetting, rotering og ulike betraktningsmoduser, gjør det utvilsomt enklere å forklare hvordan en operasjon skal utføres eller et produkt skal brukes. Og når man nå kun behøver gratisversjonen Acrobat Reader for å håndtere de tredimensjonale objekter, blir de nye mulighetene tilgjengelige for mange. Acrobat 3D er tilgjengelig nå, til en pris av rundt 9000 kroner. Den inneholder all funksjonalitet som finnes i Acrobat 7.0 Professional, og har du denne kan du oppgradere til den tredimensjonale verden for drøyt 5000 kroner. Programmet tar utgangspunkt i de fleste vanlige 3D-formatene, og du har selvsagt størst nytte av det om du allerede benytter programvare for konstruksjon av 3D-grafikk.
Det drar seg mot virtuelt Drupa og Konica Minolta inviterer oss inn til å registrere oss for websesjonene sine og få ny innsikt i deres teknologier innen produksjonstrykk, konvertering av etiketter, blekkskrivertrykk, utsmykning og etterbehandling.
Publisert av:Det har foregått en handelslekkasje fra norske bedrifter til land med lave lønninger. Etter hvert som automatisering og robotisering fortrenger arbeidsplassene kan oppdragene finne veien hjem igjen. Dette gir ringvirkninger både i lavtlønns- og høytlønns-landene.
Publisert av:Keypoint Intelligence har publisert testrapporten for Canons 64 tommers rull-til-rull-skriver, Colorado 1650. Skriveren ble testet i kategoriene bildekvalitet, brukervennlighet og hastighet, og oppnådde svært gode resultater i samtlige kategorier.
Publisert av: