Agfa øker prisene på plater og film

Agfa øker prisene på sine forbruksprodukter som trykkplater og film. Økningen gjennomføres over hele verden, men vil variere noe mellom regionene. Hovedårsaken oppgis til å være store økninger i prisene på sølv og aluminium samt kontinuerlig økende energi- og transportkostnader. I følge Agfa er prisene på sølv og aluminium nå på det høyeste nivået på 17 år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: