Jawspakker fra Global Graphics

Global Graphics bunter sammen en rekke Jaws-programmer i tre nye «suiter» de kaller Jaws PDF Suite. I de tre forskjellige pakkene inngår verktøy som Jaws PDF Creator, Jaws PDF Editor og Jaws PDF Server. Desktop Suite henvender seg til brukere eller mindre selskaper og inneholder Jaws PDF Creator og Jaws PDF Editor. Server Suite, den serverbaserte versjonen, kan kombineres med lisenser for både klient- og serverbaserte versjoner av PDF Creator. Det finnes også en Enterprise-versjon, utviklet for 300 eller flere brukere. Pakken inneholder serverversjonen av Jaws, men også vedlikehold og support for IT-administratører.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: