Jawspakker fra Global Graphics

Global Graphics bunter sammen en rekke Jaws-programmer i tre nye «suiter» de kaller Jaws PDF Suite. I de tre forskjellige pakkene inngår verktøy som Jaws PDF Creator, Jaws PDF Editor og Jaws PDF Server. Desktop Suite henvender seg til brukere eller mindre selskaper og inneholder Jaws PDF Creator og Jaws PDF Editor. Server Suite, den serverbaserte versjonen, kan kombineres med lisenser for både klient- og serverbaserte versjoner av PDF Creator. Det finnes også en Enterprise-versjon, utviklet for 300 eller flere brukere. Pakken inneholder serverversjonen av Jaws, men også vedlikehold og support for IT-administratører.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: