Jawspakker fra Global Graphics

Global Graphics bunter sammen en rekke Jaws-programmer i tre nye «suiter» de kaller Jaws PDF Suite. I de tre forskjellige pakkene inngår verktøy som Jaws PDF Creator, Jaws PDF Editor og Jaws PDF Server. Desktop Suite henvender seg til brukere eller mindre selskaper og inneholder Jaws PDF Creator og Jaws PDF Editor. Server Suite, den serverbaserte versjonen, kan kombineres med lisenser for både klient- og serverbaserte versjoner av PDF Creator. Det finnes også en Enterprise-versjon, utviklet for 300 eller flere brukere. Pakken inneholder serverversjonen av Jaws, men også vedlikehold og support for IT-administratører.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: