Jawspakker fra Global Graphics

Global Graphics bunter sammen en rekke Jaws-programmer i tre nye «suiter» de kaller Jaws PDF Suite. I de tre forskjellige pakkene inngår verktøy som Jaws PDF Creator, Jaws PDF Editor og Jaws PDF Server. Desktop Suite henvender seg til brukere eller mindre selskaper og inneholder Jaws PDF Creator og Jaws PDF Editor. Server Suite, den serverbaserte versjonen, kan kombineres med lisenser for både klient- og serverbaserte versjoner av PDF Creator. Det finnes også en Enterprise-versjon, utviklet for 300 eller flere brukere. Pakken inneholder serverversjonen av Jaws, men også vedlikehold og support for IT-administratører.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: