Omsetningsrekord i Opplæringssenteret

– Denne omsetningen gir oss mulighet til en ytterligere forbedring av våre tilbud til medlemsbedriftene, sier Overgård. Opplæringssenterets vikarformidling AS har siden oppstarten i 2004 vært en suksess. I løpet av fjoråret har selskapet, som er heleid av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon, formidlet 24 vikarer i 25 ulike oppdrag til reklamebyråer, aviser og grafiske bedrifter. 10 av vikarene fikk faste stillinger etter endt vikariat. Innenfor fagopplæring har Opplæringssenteret i dag 67 løpende lærekontrakter, hvorav hoveddelen er innenfor mediegrafikerfaget. Dette er en økning på ca. 10 prosent i forhold til fjoråret. Kursvirksomheten viser i følge Overgård også en positiv utvikling. I tillegg til fortsatt sterkt fokus på rekruttering og oppfølging av kvalifiserte lærlinger vil Opplæringssenterets utfordringer på kort sikt være å videreutvikle og tydeliggjøre våre andre produkter og tjenester – særlig gjelder dette utenfor den tradisjonelle grafiske bransjen, avslutter en fornøyd Terje Overgård.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: