Omsetningsrekord i Opplæringssenteret

PUBLISERT: 21 februar 2007
OPPDATERT: 21 mars

– Denne omsetningen gir oss mulighet til en ytterligere forbedring av våre tilbud til medlemsbedriftene, sier Overgård. Opplæringssenterets vikarformidling AS har siden oppstarten i 2004 vært en suksess. I løpet av fjoråret har selskapet, som er heleid av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon, formidlet 24 vikarer i 25 ulike oppdrag til reklamebyråer, aviser og grafiske bedrifter. 10 av vikarene fikk faste stillinger etter endt vikariat. Innenfor fagopplæring har Opplæringssenteret i dag 67 løpende lærekontrakter, hvorav hoveddelen er innenfor mediegrafikerfaget. Dette er en økning på ca. 10 prosent i forhold til fjoråret. Kursvirksomheten viser i følge Overgård også en positiv utvikling. I tillegg til fortsatt sterkt fokus på rekruttering og oppfølging av kvalifiserte lærlinger vil Opplæringssenterets utfordringer på kort sikt være å videreutvikle og tydeliggjøre våre andre produkter og tjenester – særlig gjelder dette utenfor den tradisjonelle grafiske bransjen, avslutter en fornøyd Terje Overgård.

Les videre

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

BI-studenter fremmer Trykt i Norge

Grafisk bransjeforening har engasjert fire BI-studenter som utdanner seg inne digital kommunikasjon og markedsføring til å synliggjøre grafisk produksjon og Trykt i Norge, blant annet i sosiale medier.
trykt-i-norge_logo

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri