Omsetningsrekord i Opplæringssenteret

– Denne omsetningen gir oss mulighet til en ytterligere forbedring av våre tilbud til medlemsbedriftene, sier Overgård. Opplæringssenterets vikarformidling AS har siden oppstarten i 2004 vært en suksess. I løpet av fjoråret har selskapet, som er heleid av Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon, formidlet 24 vikarer i 25 ulike oppdrag til reklamebyråer, aviser og grafiske bedrifter. 10 av vikarene fikk faste stillinger etter endt vikariat. Innenfor fagopplæring har Opplæringssenteret i dag 67 løpende lærekontrakter, hvorav hoveddelen er innenfor mediegrafikerfaget. Dette er en økning på ca. 10 prosent i forhold til fjoråret. Kursvirksomheten viser i følge Overgård også en positiv utvikling. I tillegg til fortsatt sterkt fokus på rekruttering og oppfølging av kvalifiserte lærlinger vil Opplæringssenterets utfordringer på kort sikt være å videreutvikle og tydeliggjøre våre andre produkter og tjenester – særlig gjelder dette utenfor den tradisjonelle grafiske bransjen, avslutter en fornøyd Terje Overgård.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: