Microsoft med konverteringsverktøy for Office

Etter lanseringen av Office 2007 for Windows har Mac-brukerne hatt problemer med å åpne og redigere filer i det nye formatet. I påvente av en ny Mac-versjon har Microsoft nå sluppet en betaversjon av et konverteringsverktøy for Office Open XML, som er navnet på det nye formatet. Det skal være i stand til å omgjøre en eller flere filer til Office 2004 og Office v.X. Formatet docx og docm omgjøres til RTF som deretter kan leses av eldre Word-versjoner. Konverteringsverktøyet er altså fremdeles i betautgave. Det innebærer at den blant annet ikke konverterer makroer, Visual Basic-script og diagrammer til bilder. Mer informasjon og nedlasting på www.microsoft.com/mac.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *