Nytt kjempekonsern i bransjen

GAN Grafisk, GAN Media, Krone Trykk og PDC Tangen slår seg sammen. Det nye selskapet får navnet 07 GRUPPEN AS og vil markedsføre alle sine tjenester med logoen 07. Det nye konsernet vil ha som målsetting både å møte den internasjonale konkurransen og tilby et bredt spekter av tjenester innen publisering: Rådgivning, design, sideproduksjon, nettpublisering, trykking, ferdiggjøring og distribusjon, heter det i pressemeldingen. De tre bedriftene har samlet en forventet omsetning i 2007 på 350 mill kr og har til sammen 185 ansatte. NorgesInvestor vil komme inn på eiersiden med 56,6 % av aksjene, resten er fordelt på nøkkelpersoner og tidligere eiere. 07 Gruppens målsetting er å sitte i førersetet for den videre utvikling av grafisk bransje i Skandinavia, heter det videre. Håvard Grjotheim blir administrerende direktør i det nye konsernet, og Gaute Hartberg blir direktør med ansvar for strategi og bedriftsutvikling. Geir Hallbing får en sentral rolle som account manager. GAN-Gruppens leder og hovedeier gjennom mange år, Tore Sivertsen, avslutter sitt eierskap og daglige virke i den grafiske bransjen i forbindelse med sammenslåingen. Kundene vil fortsette med sine nåværende kontakter, understreker pressemeldingen og legger til at:: Det så snart som mulig vil bli drøftet og avklart hvordan sammenslåingen av de fire bedriftene kan gjennomføres for å oppnå best mulig effekt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: