Nytt kjempekonsern i bransjen

GAN Grafisk, GAN Media, Krone Trykk og PDC Tangen slår seg sammen. Det nye selskapet får navnet 07 GRUPPEN AS og vil markedsføre alle sine tjenester med logoen 07. Det nye konsernet vil ha som målsetting både å møte den internasjonale konkurransen og tilby et bredt spekter av tjenester innen publisering: Rådgivning, design, sideproduksjon, nettpublisering, trykking, ferdiggjøring og distribusjon, heter det i pressemeldingen. De tre bedriftene har samlet en forventet omsetning i 2007 på 350 mill kr og har til sammen 185 ansatte. NorgesInvestor vil komme inn på eiersiden med 56,6 % av aksjene, resten er fordelt på nøkkelpersoner og tidligere eiere. 07 Gruppens målsetting er å sitte i førersetet for den videre utvikling av grafisk bransje i Skandinavia, heter det videre. Håvard Grjotheim blir administrerende direktør i det nye konsernet, og Gaute Hartberg blir direktør med ansvar for strategi og bedriftsutvikling. Geir Hallbing får en sentral rolle som account manager. GAN-Gruppens leder og hovedeier gjennom mange år, Tore Sivertsen, avslutter sitt eierskap og daglige virke i den grafiske bransjen i forbindelse med sammenslåingen. Kundene vil fortsette med sine nåværende kontakter, understreker pressemeldingen og legger til at:: Det så snart som mulig vil bli drøftet og avklart hvordan sammenslåingen av de fire bedriftene kan gjennomføres for å oppnå best mulig effekt.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: