Svenneprøvemedalje til Martin Myre

PUBLISERT: 28 november 2007
OPPDATERT: 21 mars

Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon kunne for annet år på rad glede seg over at en mediegrafikerlærling fikk medalje. Svenneprøvemedaljen er den høyeste utmerkelsen som kan deles ut til en lærling som har avlagt svenneprøve. Medaljen deles ut årlig, etter innstilling fra prøvenemndene, til inntil tre av de beste kandidatene uansett fag. Viktige kriterier er at de har avlagt en prøve som er langt over gjennomsnittet i faget og at alle de tre delene av prøven (planlegging, gjennomføring og dokumentasjon) er meget godt bestått. Det ble utdelt bare en svenneprøvemedalje i år. Martin Myre, som har vært i lære hos Reklamefilmkompaniet 4 ½ AS, avla svenneprøven med en musikkvideo. Gruppen i videoen var Depressive Optimists, og trommeslager i bandet, Bendik Andreas Høybråten kunne også motta svennebrevet i går, og glede seg over medaljen sammen med Martin. Det vanket mange fine ord om filmen Martin hadde produsert og dette den første medaljen gitt for filmproduksjon. Foto: Anne Cappelen Grandt

Les videre

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

Siste nytt

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Canon rigger for ytterligere vekst

Canon Norge styrker sitt salgsteam innen digital produksjon og trykkløsninger, og har ansatt Olle Stark som Account Manager for salg av printmedier/ark til både grafisk bransje og kontormarkedet.
Olle Stark

MBL: Lesertall viser fall for papiravisene

Ferske lesertall fra Mediebedriftenes Landsforening (MBL) viser at papiravisene har en samlet tilbakegang på 13 prosent det siste året. Nedgangen gjelder også magasiner.
newspaper-1595773_1280

Oppsummerer nytten av automatisering

Summa demonstrerer ikke bare én, men to arbeidsflytløsninger under Fespa. Dette for å vise kundene hvordan de kan effektivisere prosessene sine.
Summa-1024x768