Svenneprøvemedalje til Martin Myre

Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon kunne for annet år på rad glede seg over at en mediegrafikerlærling fikk medalje. Svenneprøvemedaljen er den høyeste utmerkelsen som kan deles ut til en lærling som har avlagt svenneprøve. Medaljen deles ut årlig, etter innstilling fra prøvenemndene, til inntil tre av de beste kandidatene uansett fag. Viktige kriterier er at de har avlagt en prøve som er langt over gjennomsnittet i faget og at alle de tre delene av prøven (planlegging, gjennomføring og dokumentasjon) er meget godt bestått. Det ble utdelt bare en svenneprøvemedalje i år. Martin Myre, som har vært i lære hos Reklamefilmkompaniet 4 ½ AS, avla svenneprøven med en musikkvideo. Gruppen i videoen var Depressive Optimists, og trommeslager i bandet, Bendik Andreas Høybråten kunne også motta svennebrevet i går, og glede seg over medaljen sammen med Martin. Det vanket mange fine ord om filmen Martin hadde produsert og dette den første medaljen gitt for filmproduksjon. Foto: Anne Cappelen Grandt

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: