Svenneprøvemedalje til Martin Myre

Opplæringssenteret for visuell kommunikasjon kunne for annet år på rad glede seg over at en mediegrafikerlærling fikk medalje. Svenneprøvemedaljen er den høyeste utmerkelsen som kan deles ut til en lærling som har avlagt svenneprøve. Medaljen deles ut årlig, etter innstilling fra prøvenemndene, til inntil tre av de beste kandidatene uansett fag. Viktige kriterier er at de har avlagt en prøve som er langt over gjennomsnittet i faget og at alle de tre delene av prøven (planlegging, gjennomføring og dokumentasjon) er meget godt bestått. Det ble utdelt bare en svenneprøvemedalje i år. Martin Myre, som har vært i lære hos Reklamefilmkompaniet 4 ½ AS, avla svenneprøven med en musikkvideo. Gruppen i videoen var Depressive Optimists, og trommeslager i bandet, Bendik Andreas Høybråten kunne også motta svennebrevet i går, og glede seg over medaljen sammen med Martin. Det vanket mange fine ord om filmen Martin hadde produsert og dette den første medaljen gitt for filmproduksjon. Foto: Anne Cappelen Grandt

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: