Ny release av MIS-systemet Admera VCS

I løpet av desember måned slipper Admera Software AB en ny release av Admera VCS, et MIS-system beregnet for grafisk bransje. Blant nye funksjoner fremhever leverandøren CRM, meldingshåndtering, artikkelordre, utvidet produksjonsplanlegging samt støtte for Web to Print via Print-Talk-JDF. Mer informasjon finner du på Admeras hjemmeside www.admera.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: