Tempo, nytt papir fra Sappi

PUBLISERT: 17 desember 2007
OPPDATERT: 17 desember

Sappi Fine Paper Europe er klar med et nytt høykvalitets bestrøket papir med de samme egenskaper som et blankt papir. Tempo Silk er navnet, og det er et bestrøket trefritt papir som er tilgjengelig i papirtykkelser fra 100-300 gram per kvadratmeter. Papiret benytter en ny teknikk for bestrykning, som ifølge Sappi gir en ekstra silk-overflate som egner seg godt ved hasteoppdrag. Sappi melder at den korte tørketiden fører til at bruken av pulver kan reduseres med 50-75 prosent, i noen tilfeller opp mot 100 prosent. Sappi har utviklet papirets egenskaper etter markedsstudier og fokusgrupper for å avdekke trykkernes behov. Resultatet av studiene viste at en stor andel trykkere oppga kortere tørketider og bedre holdbarhet som primære ønsker.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie