Agfa med ny termisk CTP-løsning

PUBLISERT: 24 april 2008
OPPDATERT: 14 desember

Agfas største CTP-nyhet på Drupa vil bli deres nye Avalon N-serie. Det er en ny termisk CTP-linje som lanseres i formatet 8-opp og VLF. Serien vil ha muligheter for ulike plateformater og hastigheter. Ralph Hilsdon, markedssjef for Agfas CTP-løsninger, beskriver det slik:
– Disse nye platesetterseriene kommer til å forbedre fremgangen ytterligere for Avalon-serien og bringe frem et nytt nivå for kvalitet, fleksibilitet og driftssikkerhet til vår CTP-linje. Når man dessuten kombinerer det med vår arbeidsflyt, servicetankegang og forbruksmateriell, kan kundene være trygge på at de vil ha en av de mest produktive og pålitelige systemene i markedet. Plateformatet er opptil 1160×940 mm, og de ulike modellene kan produsere mellom 8 og 50 plater i timen. Samtlige nye modeller vil støtte intern stansing og kan leveres med både manuell og helautomatisk platemating. Selvsagt har de full støtte for Agfas arbeidsflyt Apogee.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324