Agfa med ny termisk CTP-løsning

Agfas største CTP-nyhet på Drupa vil bli deres nye Avalon N-serie. Det er en ny termisk CTP-linje som lanseres i formatet 8-opp og VLF. Serien vil ha muligheter for ulike plateformater og hastigheter. Ralph Hilsdon, markedssjef for Agfas CTP-løsninger, beskriver det slik:
– Disse nye platesetterseriene kommer til å forbedre fremgangen ytterligere for Avalon-serien og bringe frem et nytt nivå for kvalitet, fleksibilitet og driftssikkerhet til vår CTP-linje. Når man dessuten kombinerer det med vår arbeidsflyt, servicetankegang og forbruksmateriell, kan kundene være trygge på at de vil ha en av de mest produktive og pålitelige systemene i markedet. Plateformatet er opptil 1160×940 mm, og de ulike modellene kan produsere mellom 8 og 50 plater i timen. Samtlige nye modeller vil støtte intern stansing og kan leveres med både manuell og helautomatisk platemating. Selvsagt har de full støtte for Agfas arbeidsflyt Apogee.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: