Agfa med ny termisk CTP-løsning

Agfas største CTP-nyhet på Drupa vil bli deres nye Avalon N-serie. Det er en ny termisk CTP-linje som lanseres i formatet 8-opp og VLF. Serien vil ha muligheter for ulike plateformater og hastigheter. Ralph Hilsdon, markedssjef for Agfas CTP-løsninger, beskriver det slik:
– Disse nye platesetterseriene kommer til å forbedre fremgangen ytterligere for Avalon-serien og bringe frem et nytt nivå for kvalitet, fleksibilitet og driftssikkerhet til vår CTP-linje. Når man dessuten kombinerer det med vår arbeidsflyt, servicetankegang og forbruksmateriell, kan kundene være trygge på at de vil ha en av de mest produktive og pålitelige systemene i markedet. Plateformatet er opptil 1160×940 mm, og de ulike modellene kan produsere mellom 8 og 50 plater i timen. Samtlige nye modeller vil støtte intern stansing og kan leveres med både manuell og helautomatisk platemating. Selvsagt har de full støtte for Agfas arbeidsflyt Apogee.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *