Heidelberg vant designpris for Eurobind 4000

Indistrie Forum Design Hannover (iF), har tildelt Heidelbergs innbindingsmaskin Eurobind 4000 prisen iF design award 2009. Prisen tildeles i kategorien Industry/Skilled Trade. Det er sekstende gang siden 1990 at Heidelberg mottar en designpris fra iF.
Eurobind 4000 kan produsere pocketbøker, magasiner, årsrapporter og brosjyrer.
Av de 2808 bidragene fra 1025 virksomheter, ble 802 bidrag premiert. Dommerne, som alle er spesialister innenfor sine respektive områder, velger produkter som tilfredsstiller kravene til moderne design og som støtter flest mulig av kriteriene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: