Bedre punktkontroll fra Fusion

Fusion Systems lanserte nylig versjon 5.1 av sitt system for automatisert arbeidsflyt, Digi Page Room. Blant nyhetene finner vi støtte for emballasjeapplikasjoner, forbedret filbehandling, dynamisk jobbhåndtering samt bedre ytelse og punktkontroll. Med forbedret støtte for integrering i emballasjeproduksjon, mener produsenten at verktøyet er spesielt velegnet innenfor denne produksjonen. Blant annet tilbyr de funksjonalitet for å strømlinjeforme bildeplassering av bildeelementer. Ved at bildet forhåndsrippes skal jobben lettere la seg håndtere i arbeidsflyten. Hver Digi Page kan håndtere opptil 16 separasjoner. Programmet har også fått bedre algoritmer for å skape høyoppløste plateseparasjoner, noe som vil gi bedre punktkontroll ved prøvetrykksproduksjon i blekkskrivere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *