Bedre punktkontroll fra Fusion

Fusion Systems lanserte nylig versjon 5.1 av sitt system for automatisert arbeidsflyt, Digi Page Room. Blant nyhetene finner vi støtte for emballasjeapplikasjoner, forbedret filbehandling, dynamisk jobbhåndtering samt bedre ytelse og punktkontroll. Med forbedret støtte for integrering i emballasjeproduksjon, mener produsenten at verktøyet er spesielt velegnet innenfor denne produksjonen. Blant annet tilbyr de funksjonalitet for å strømlinjeforme bildeplassering av bildeelementer. Ved at bildet forhåndsrippes skal jobben lettere la seg håndtere i arbeidsflyten. Hver Digi Page kan håndtere opptil 16 separasjoner. Programmet har også fått bedre algoritmer for å skape høyoppløste plateseparasjoner, noe som vil gi bedre punktkontroll ved prøvetrykksproduksjon i blekkskrivere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: