Oppdaterte programvaretillegg

Em Software har oppdatert sine tillegg for Adobe InDesign CS4 Indata, Incatalog og Xtags. Verktøyene har tidligere fungert med CS, CS2 og CS3 og som tillegg for Quark Xpress i form av Xdata, Xcatalog og Xtags fra versjon 3 og oppover. Indata er et verktøy som automatisk bygger typograferte dokumenter av data gjennom brukerprogrammerte skript. Den egner seg blant annet for automatisering av katalogproduksjon og rapportgenerering. Incatalog kommuniserer toveis mellom dokumenter og databaser. Ved å koble dokumentet til databasen trenger ikke brukerne oppdatere dataene to steder. Incatalog er egnet for å oppdatere priser, grafikk eller produktinformasjon, eller endre språkversjoner automatisk.
Xtags er egnet for å importere og eksportere tekstfiltre som støtter Quark Xpress Tags. Med Xtags kan brukerne lage tekst med full formatering (samme som Xpress Tags), justere bilder og tekstruter på ulike måter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *