ID2Q oppdatert

ID2Q har lansert en oppgradering til konverteringsverktøyet ID2Q (InDesign til QuarkXPress). Versjon 4 er utviklet for å overføre innhold fra dokumenter fremstilt i Adobe InDesign til QuarkXPress-dokumenter. Den nye versjonen støtter også dokumenter fremstilt i Indesign CS 4. Ideen bak ID2Q er å redusere problemer som oppstår når data flyttes mellom ulike formater. Programmet kan behandle filer som er opprettet i applikasjonene på Microsoft Windows eller Apple Mac OS, til en ny QuarkXPress-fil, som deretter kan åpnes på begge plattformene.
– Vi vet at vår programvare spiller en avgjørende rolle i den grafiske bransjen, og at ID2Q gir brukerne ressurser til å konvertere innholdet uten frykt for at problemer oppstår, uttaler Mary Gay Marc Hese, PR-sjef hos Markzware.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *