Bedre web-to-print i neste Prisma

n44621 - oce prisma_web

Prisma arbeidsflyt fra Océ blir enda sterkere når den neste oppgraderingen snart er klar. Selskapet har blant annet forbedret funksjonene Net Services og Print Production Server. Selskapet opplyser at den oppgraderte Web-2-Print-plattformen i Océ Net Services nå kan leies som en tjeneste. Det betyr at funksjonen er lokalisert på eksterne servere, slik at man unngår å ta stilling til serverdrift, backup og sikkerhetsspørsmål. Dessuten inngår funksjoner som jobblevering og styring av arbeidsflyt. Prisma Production Server har også fått sterkere funksjoner for ytelse, integritet og kontroll. Navigasjonen skal være forenklet, og kundene kan enkelt speile aktuelle jobber på en ekstern server. I systemet inngår også forhåndsvisning av jobben, rapporter, kundedatabaser og en funksjon for såkalt «closed-loop reprint».

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: