Allkopi blar opp en million for kunstnertruse

Mange i bransjen sliter med å finansiere produksjonsutstyr. Hos Allkopi er det tydeligvis bedre likviditet, for denne uka ga de en million kroner for en dametruse. Trusa tilhører Marianne Auli, og handelen er en del av et samarbeid Allkopi inngår med Marianne Auli og Aune Sand. Aulie har limt trusen sin på et bilde og svingt penselen over for å gi sin kunstneriske versjon av stuntet. Ifølge TV2s nettsider har Allkopi inngått et samarbeid med kunstnerduoen Auli/Sand for å tilby kundene sine reproduksjoner på aluminiumsplater og glass. Marianne Aulies kopierte malerier og Aune Sands fotografier stilles ut og selges i deres butikk fra i dag.
– Vi har kjøpt trusa til Marianne Aulie for en million kroner som kunst, sier administrende direktør Christian Paulsen i Allkopi AS. Overfor TV2 legger han til at Allkopi er kjent som en trykksaksleverandør siden 1957. – Så vi trengte litt hjelp fordi vi har noen ideer om hvordan vi skal lage reproduksjoner av kunst og få det ut. Derfor ringte jeg Aune Sand, forklarer Christian Paulsen. Marianne Aulie er ikke i tvil om at trusa er kunst. – Selve det å overlevere trusen er en symbolsk handling. Det er en performance og et maleri i ett. Det handler om for meg å være det mennesket jeg er. Det er et symbol på å være en sterk og fri kvinne, sier hun.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: