Ny webplattform for Xerox-partnere

PUBLISERT: 4 juni 2010
OPPDATERT: 21 mars

Xerox forteller at de har utviklet en ny webplattform for medlemmer av sitt partnerprogram Premier Partners Global Network. Plattformen skal være utformet for å gi økte inntekter for partnerne, og for å formidle informasjon og opplæringsmuligheter mellom medlemmene. Nettverket består av mer enn 800 trykkerier i 48 land. Den sosiale plattformen er et åpent webforum der medlemmer kan dele ideer og opplæringsmuligheter, samt få tilgang til kampanjetilbud, beta- og prøveversjoner av programvare og andre eksklusive muligheter.
– Webportalen utnytter et globalt nettverk av trykkerier, ved å dele kunnskap om hvordan man øker inntektene og forblir interessant for kundene sine. Dette er et verdifullt innslag i bedriftsutviklingen, sier Stefan Lundin, Nordic Premier Partner Champion.

Xerox melder samtidig at de lanserer en web- og mobilbasert søkeapplikasjon for iPhone og BlackBerry. Kunder som ønsker å kjøpe en utskriftsløsning eller leter etter en utskriftsleverandør, kan benytte applikasjonen for å få Google Maps til å vise hvor den nærmeste Premier Partneren befinner seg.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324