Ny webplattform for Xerox-partnere

Xerox forteller at de har utviklet en ny webplattform for medlemmer av sitt partnerprogram Premier Partners Global Network. Plattformen skal være utformet for å gi økte inntekter for partnerne, og for å formidle informasjon og opplæringsmuligheter mellom medlemmene. Nettverket består av mer enn 800 trykkerier i 48 land. Den sosiale plattformen er et åpent webforum der medlemmer kan dele ideer og opplæringsmuligheter, samt få tilgang til kampanjetilbud, beta- og prøveversjoner av programvare og andre eksklusive muligheter.
– Webportalen utnytter et globalt nettverk av trykkerier, ved å dele kunnskap om hvordan man øker inntektene og forblir interessant for kundene sine. Dette er et verdifullt innslag i bedriftsutviklingen, sier Stefan Lundin, Nordic Premier Partner Champion.

Xerox melder samtidig at de lanserer en web- og mobilbasert søkeapplikasjon for iPhone og BlackBerry. Kunder som ønsker å kjøpe en utskriftsløsning eller leter etter en utskriftsleverandør, kan benytte applikasjonen for å få Google Maps til å vise hvor den nærmeste Premier Partneren befinner seg.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *