Ricoh og Heidelberg i nytt samarbeid

PUBLISERT: 23 februar 2011
OPPDATERT: 21 mars

Ricoh og Heidelberg kunngjør i dag første steg i et internasjonalt samarbeid, som innebærer at Heidelberg vil selge Ricohs nyeste digitale fargepresse, nemlig Ricoh ProTM C901 Graphic Arts Edition med Ricohs PxPTM toner, og andre fremtidige produkter og tilbud knyttet til Ricohs produksjonsløsninger for fargetrykk.

Avtalen omfatter også Ricohs service og support, og vil begynne å gjelde fra april 2011. De første markedene vil være Storbritannia og Tyskland, men andre markeder vil følge på suksessivt med Drupa 1012 som mål.

Begge selskaper hevder sin forpliktelse til å levere løsninger som sikrer langsiktig lønnsomhet hus kunden. Det er planen at også Heidelbergs arbeidsflyt Prinect skal integreres i løsningen, i tillegg til løsninger de to selskapene vil utvikle i fellesskap.

– Sammen er vi en sterk allianse som kan bistå bedrifter som ønsker å utvide tjenestetilbudet sitt til også å omgfatte digital produksjon, sier Shiro Kondo, President og CEO, Ricoh Company, Ltd (til venstre i bildet).

Dette partnerskapet gjør det også mulig for oss å møte kundenes behov for hybridløsninger, som kombinasjon av offset ogdigitaltrykk i en og samme løsning, sier Bernhard Schreier, Heidelbergs CEO.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag