Ricoh og Heidelberg i nytt samarbeid

Ricoh og Heidelberg kunngjør i dag første steg i et internasjonalt samarbeid, som innebærer at Heidelberg vil selge Ricohs nyeste digitale fargepresse, nemlig Ricoh ProTM C901 Graphic Arts Edition med Ricohs PxPTM toner, og andre fremtidige produkter og tilbud knyttet til Ricohs produksjonsløsninger for fargetrykk.

Avtalen omfatter også Ricohs service og support, og vil begynne å gjelde fra april 2011. De første markedene vil være Storbritannia og Tyskland, men andre markeder vil følge på suksessivt med Drupa 1012 som mål.

Begge selskaper hevder sin forpliktelse til å levere løsninger som sikrer langsiktig lønnsomhet hus kunden. Det er planen at også Heidelbergs arbeidsflyt Prinect skal integreres i løsningen, i tillegg til løsninger de to selskapene vil utvikle i fellesskap.

– Sammen er vi en sterk allianse som kan bistå bedrifter som ønsker å utvide tjenestetilbudet sitt til også å omgfatte digital produksjon, sier Shiro Kondo, President og CEO, Ricoh Company, Ltd (til venstre i bildet).

Dette partnerskapet gjør det også mulig for oss å møte kundenes behov for hybridløsninger, som kombinasjon av offset ogdigitaltrykk i en og samme løsning, sier Bernhard Schreier, Heidelbergs CEO.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: