07 Gruppen vokser igjen

Overtar Sørlandets ledende kommunikasjonshus

07 Gruppen overtok i sommer det Kristiansandbaserte kommunikasjonshuset Infos, som består av Gevir kommunikasjon (reklamebyrå), Stav (offsettrykkeri), Osigraf (digitaltrykkeri), Keno (skilt- og dekorleverandør), Aeston (drift av it-løsninger). 07 Gruppen er også deleier i Gevir Tønsberg (webutvikling) og Artell (PR). Alle de tre aksjonærene i Infos AS blir aksjonærer i 07 Gruppen i forbindelse med sammenslåingen. Bedriftene tar navnet 07 mandag 15. august, men opplyser at alle rutiner vil være som før.

07 Gruppen omsatte i 2010 for ca. 320 millioner kroner med positivt resultat. Største eier er Norgesinvestor AS. Infos AS omsatte i 2010 for ca. 110 millioner kroner, og hadde sitt beste resultat så langt.

Jarl Sindland blir leder for den totale virksomheten i regionen. Anniken Bjørnstad Schjøtt blir daglig leder i Gevir kommunikasjon, Jonn Rune Einstabland  og Lene Heia forsetter som ledere i henholdsvis Keno Skilt&Dekor og Stav Trykkeri. Ove Sindland får bl.a. ansvar for forretningsutvikling i 07 Gruppen på konsernnivå.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: