07 Gruppen vokser igjen

Overtar Sørlandets ledende kommunikasjonshus

07 Gruppen overtok i sommer det Kristiansandbaserte kommunikasjonshuset Infos, som består av Gevir kommunikasjon (reklamebyrå), Stav (offsettrykkeri), Osigraf (digitaltrykkeri), Keno (skilt- og dekorleverandør), Aeston (drift av it-løsninger). 07 Gruppen er også deleier i Gevir Tønsberg (webutvikling) og Artell (PR). Alle de tre aksjonærene i Infos AS blir aksjonærer i 07 Gruppen i forbindelse med sammenslåingen. Bedriftene tar navnet 07 mandag 15. august, men opplyser at alle rutiner vil være som før.

07 Gruppen omsatte i 2010 for ca. 320 millioner kroner med positivt resultat. Største eier er Norgesinvestor AS. Infos AS omsatte i 2010 for ca. 110 millioner kroner, og hadde sitt beste resultat så langt.

Jarl Sindland blir leder for den totale virksomheten i regionen. Anniken Bjørnstad Schjøtt blir daglig leder i Gevir kommunikasjon, Jonn Rune Einstabland  og Lene Heia forsetter som ledere i henholdsvis Keno Skilt&Dekor og Stav Trykkeri. Ove Sindland får bl.a. ansvar for forretningsutvikling i 07 Gruppen på konsernnivå.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: