Antalis med e-handel for papir

Papirgiganten Antalis har i disse dager lansert ny webside som gir kundene online tilgang til hele sortimentet av papir, emballasje og produkter for visuell kommunikasjon 24 timer i døgnet.

Den nye websiden er designet som en nettbutikk og tilbyr kundene avansert produktsøk med valg etter ulike kriterer (vekt, format osv), nøkkelord-søk, en hurtigbestillingsfunksjon, og detaljert produktinformasjon som inkluderer faktaark, bilder, miljøsertifikater og beskrivelser. Kunder kan også få tilgang til sine egne prislister, lagre tidligere ordre, få online informasjon om lagerbeholdning og selv sette opp en kredittgrense for budsjettkontroll. I tillegg finnes det en vareprøveservice og en fane for aktuelle tilbud. Se eksempel på et skjermbilde nederst i artikkelen.

– Antalis ser hele tiden etter nye måter å forbedre servicen på, sier salgsdirektør Jarle Ussvær.

– Den nye websiden tilbyr bedre innkjøpsfleksibilitet for våre kunder og vil gi effektivitetsfordeler. Websiden er designet på en veldig brukervennlig måte slik at alle kan bruke denne. Vi er sikre på at websiden vil være et nyttig verktøy for våre kunder.

Besøk Antalis her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *