Antalis med e-handel for papir

Papirgiganten Antalis har i disse dager lansert ny webside som gir kundene online tilgang til hele sortimentet av papir, emballasje og produkter for visuell kommunikasjon 24 timer i døgnet.

Den nye websiden er designet som en nettbutikk og tilbyr kundene avansert produktsøk med valg etter ulike kriterer (vekt, format osv), nøkkelord-søk, en hurtigbestillingsfunksjon, og detaljert produktinformasjon som inkluderer faktaark, bilder, miljøsertifikater og beskrivelser. Kunder kan også få tilgang til sine egne prislister, lagre tidligere ordre, få online informasjon om lagerbeholdning og selv sette opp en kredittgrense for budsjettkontroll. I tillegg finnes det en vareprøveservice og en fane for aktuelle tilbud. Se eksempel på et skjermbilde nederst i artikkelen.

– Antalis ser hele tiden etter nye måter å forbedre servicen på, sier salgsdirektør Jarle Ussvær.

– Den nye websiden tilbyr bedre innkjøpsfleksibilitet for våre kunder og vil gi effektivitetsfordeler. Websiden er designet på en veldig brukervennlig måte slik at alle kan bruke denne. Vi er sikre på at websiden vil være et nyttig verktøy for våre kunder.

Besøk Antalis her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: